Forum - Generelt - Dont over stretch!!
Bruger 
Martin Toft

Martin Toft


26. november 2009

Dont over stretch!!
Hej.
Jeg har nu været DE shaver i knap to måneder og er rigtig glad for det. Det går fremad med at lave skum (takket være Mantic 59´s geniale video, hvor han bliver ved med at tilsætte vand) og teknikken bliver også bedre. Pludselig for et par uger siden begyndte jeg at døje med røde knopper og indgroede hår igen og det hjalp ikke  ligegyldig hvor meget ingrown hair treatment jeg smurte på. Jeg søgte hjælp hos Guru Mantic og fandt ud af at man får indgroede hår hvis man strammer sin hud for meget, altså for eksempel strækker hals, når den skal barberes. Her er linket:
http://www.youtube.com/watch?v=rwGX...

Dette indlæg er mest ment som et hint til de DE-shavere, som måske ikke er aktive på dette forum, men som står med dette problem og ikke kender til videoen. Man kan lære en del ved at se hans videoer.

Mvh,

Martin

JEEP

JEEP


27. november 2009


Et godt og solidt råd.


Mvh.

Jakob

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk