Forum - Andre produkter - Derby Samurai ctr. Derby Extra
Bruger 

Carsten


18. marts 2012

Derby Samurai ctr. Derby Extra
Jeg har ikke prima erfaring med Derby Extra, jeg synes ikke at bladet er skarpt nok og jeg får razorburn af det - derimod har jeg god erfaring med cassette-udgaven Derby Samurai, som giver mig en god barbering.

Jeg troede umiddelbart at Samurai var en cassetteudgave af Derby Extra altså samme blad men i en anden form, men jeg synes at Samurai er meget skarpere end Extra. Jeg kan se at der er mange der er glade for Derby Extra, men jeg foretrækker Feather - jeg kunne dog godt tænke mig at vide om Samurai findes som DE-blad?

På forhånd tak

Brose


20. marts 2012


Hej Carsten

Producenten hedder Derby og Derby har flere forskellige produkter. Heriblandt en flerklingeskraber der hedder Samurai 3 og DE-barberblade der går under navnet Derby Extra. Der er altså tale om to forskellige produkter til forskellig brug, men fra den samme producent. Der er forskel på måden bladene fremstilles, tykkelse og slibningen, så de to produkter kan ikke sammenlignes.

Jeg bruger selv Derby Extra bladene til en stor del af mine barberinger, men som nævt i flere forskellige tråde på dette forum, er der meget stor forskel på skæg, skægvækst, hud og følsomhed, så det blad der fungerer perfekt for én bruger er ikke nødvendigvis det der giver den bedste barbering for en anden.

I sidste ende er det bedste du kan gøre, at eksperimentere lidt med de forskellige blade og på den måde finde det der fungerer bedst for dig - herefter er det bare dem du skal anskaffe - i hvert fald når du ved at den skal sidde lige i skabet :-)

Ha' en go' aften!

Mvh,
Brose / Proshave

Carsten


1. april 2012


Tak Brose - jeg tror jeg holder mig til Feather og 7 O´clock og lader være med at eksperimentere mere med Derby Extra.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk