Forum - Skrabere og barberblade - Derby på hvilken led?
Bruger 
John Kreiner

John Kreiner


19. februar 2010

Derby på hvilken led?

Der kører i øjeblikket en hæftig debat på B&B om kvaliteten af Derby Extra-blade, og det fastholdes af flere, at man allerede på indpakningen kan se, om det er de "gode" eller de "dårlige".

Trykket på indpakningen er henholdsvis horisontalt eller vertikalt (som dem vi køber gennem Proshave).

Ifølge den amerikanske debat skulle de "horisontale" være helt i top, mens de andre (vores) nærmest bliver trampet helt ned i jorden som det argeste argeste.

Jeg vil gerne begynde med, at nævne, at jeg - indtil nu - ikke har haft det mindste at udsætte på Derby-bladene fra Holstebro. Tværtimod.

Men jeg kunne da godt lide at vide, om andre har erfaringer, der matcher den amerikanske debat.

Jeg har vedhæftet et billede af de to typer indpakning, og jeg skal beklage, at det horisontale ikke er helt skarpt. Det har intet med min forhåndsmening at gøre, men skyldes alene den kvalitet, jeg har kunnet downloade det i.

Det virker som en interessant debat, men jeg kan overhovedet ikke genkende problemet.

vh
john k-

Brose


19. februar 2010


Hej John,

Det er ikke en debat jeg har set på B&B og det er nok også meget godt :-) For at være helt ærlig, så lyder det for mig som en gang sludder :-)

Som den danske distributør af Derby modtager vi bladene direkte fra fabrikken. Fra den rigtige og ISO-certificerede fabrik er bladene vi modtager pakket i æsker hvor den trykte label er lodret. Jeg har på intet tidspunkt hørt noget om at der findes en anden slibning.

Det korte af det lange er at Derby bladene kommer direkte fra Derby.

Mvh,
Brose

John Kreiner

John Kreiner


19. februar 2010

Hej Finn

Jeg forstår godt, at du undrer dig, og jeg undrer mig mindst lige så meget.

Det er en debat, der kører over flere tråde på B&B, med bl.a. indlæg fra folk, der har sendt klager til Derby (skriver de i hvert fald).

Min forbavselse var især stor, da det faktisk er at af de bedste blade, jeg endnu har stiftet bekendtskab med, og så sent som i morges fik en gudeskøn barbering med.

Jeg er endnu ikke gået ind i B&B-debatten, men jeg skulle kende mig dårligt, hvis ikke jeg i nær fremtid giver min undren til kende.

vh
john k-

John Kreiner

John Kreiner


19. februar 2010

Se her, Finn

Jeg kom til at sende lidt for hurtigt...  ;o)

Som nævnt er der flere tråde, hvor debatten om Derby-bladene kører. Og dem kan man natuerligvis ikke lige finde, når man skal bruge dem.

Men jeg fandt dog denne:

http://badgerandblade.com/vb/showth...

vh
john k-

Søren H. Møller


19. februar 2010


Jeg har nu også periferisk set indlæg på B&B desangående, men vil give Brose ret i, at det må være noget sludder.

Det hænder, at producenter ændrer deres design, eller har forskellige designs til forskellige lande, og hvis bladene er produceret af Derby, så er de temmelig sikkert ens.

Læser man teksten på de to pakker, er de enslydende (bortset fra et "and").

Min nysgerrighed er nu alligevel pirret, så da jeg alligevel har bestilt noget Speick, så røg der lige en enkelt "horisontal" æske med, så må vi se, når det ankommer.
Min overbevisning er dog, at de er ens.
Jeg har i hvert fald ikke noget at udsætte på dem, der er købt her på sitet.
Mit største "problem" er, at jeg ikke kan bestemme mig for, hvilket blad der skal være det generelle; Derby eller Feather. Verdenssituationen kan jeg til gengæld nemt klare ;o)

Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk