Forum - Skrabere og barberblade - Derby Extra
Bruger 

Grenberg


15. juli 2009

Derby Extra
Hej alle

Så har jeg testet Derby bladende på 8 barberinger og vil dele resultatet med Jer.

Man siger at pris og kvalitet som regel hænger sammen, men med dette blad kan I godt glemme det, har sammenlignet med Merkur som er det jeg ellers har prøvet og Derby bladet er efter min mening langt bedre. her får man godt nok nået for pengene.

Har minimeret rifter og fået en langt skarpere barbering.

Har testet med først 4 barberinger med pre-shave oil fra American crew, crem fra Proraso, Palmolive og Zirh og de sidste barberinger uden oil og kun med Proraso og Palmolive.

Fælles for alle barberinger var en tættere barbering og færrere rifter og mindre blod. Selv uden oil gik det fint. Eneste lilel skuffelse var at bladene kun holder til 3-4 barberinger, men de er jo så billige så det går nok alligevel.

Når mit lager af Merkur er brugt op, går jeg ikke tilbage men skifter til Derby Extra.

4,5 ud af 6 badger børster fra mig.

MVH

Grenberg

Søren H. Møller


15. juli 2009


Super :o)

Har lige modtaget en pakke med Derby (og Feather), som skal afprøves.
Med din anmeldelse kan jeg ikke vente, så det bliver allerede i morgen.


Mvh. Søren

Morten K

Morten K


15. juli 2009

På vej
Jeg skulle også have nogen i en pakke på vej til mig, så jeg glæder mig også til at se om jeg får samme oplevelse efter at have brugt Merkur i nogle måneder.

Grenberg


17. juli 2009


Har skiftet tilbage til Merkur bare lige for at mærke forskellen, de rest blade ryger snart af H til, Derby er bare SÅ meget bedre og skarpere og en mere skånsom barbering.

Godt nok en stor forskel på de to blade.

Søren H. Møller


17. juli 2009


Jeg har pt. kun 2 barberingers erfaring med Derby, men jeg vil give dig fuldstændig ret, de er bedre end Merkur.

Jeg får ikke rød hals med Derby, det føles som om, de skærer hårene bedre over og de glider bedre ober huden.
Foreløbig en positiv oplevelse. De får en uge, og så skal Feather afprøves - DE barbering er et spændende univers :o)

Mvh. Søren

Brian Larsen


18. juli 2009


Jeg kun 1 gang prøvet Derby. Til min store undren, kunne jeg ikke høre nogle "knaselyde" og de gled bare.

Men for en i helv### hvor gjorde ondt bagefter. Så de Derby jeg har bestilt, de ryger på hylden

Jeg holder mig til Merkur.


Mvh.
Brian Larsen

Grenberg


19. juli 2009


Hej Brian

Lyder som en kedelig start med Detby. Da Jeg fik mine valgte Jeg de første gange at skrue ned for niveauet på min Progress for at prøve dem, i dag kører Jeg på samme niveau som Merkur uden problemmer, men man skal lige vende sig til dem. Nu ved Jeg ikke hvad for en skraber Du har, men kan den indstilles så prøv at køre den lavere end Du plejer.

Startede på en 2'er på min Progress og allerede der gav det et fantastisk resultat.

Sjovt nok kan Jeg mærke en stor forskel når Jeg kommer Proraso aftershave (den grønne med alkohol) på bagefter så gik det helt galt med Merkur, der sved det af helvedes til hver gang og det er klart blevet minimeret med Derby.

Prøv at giv Derby lidt tålmodighed og se om det ikke bliver bedre ellers så har Du jo heldigvis Merkur. Det er meget forskelligt hvad folk bruger af blade og hvad der passer bedst til en.

Mvh

Grenberg

Brian Larsen


19. juli 2009


Hej igen.

Jeg er selv blevet den lykkelige ejer af en Progress. Afstanden har jeg sat til 1,5, da teknikken stadig driller.

Jeg er ikke i tvivl om at at Derby er et godt blad. Men måske er det bare teknikken der skal følges op på. Jeg har bestilt en anden aftershave Proraso (den grønne) så jeg prøver nok igen med Derby bladet.

Tak for dit svar.


Mvh.
Brian Larsen










Lars Jensen

Lars Jensen


21. juli 2009

Hej Brian.

Hvilken sæbe/barberskum bruger du?


Mvh Lars

Morten K

Morten K


21. juli 2009

Også her
Jeg prøvede mine nyligt indkøbte Derby blade for første gang her til morgen, og jeg fik en oplevelse der minder en smule om Brians. Jeg fik skåret mig et par gange (som jeg ofte gør med friske blade - også Merkurs) og så blev jeg temmeligt rød på halsen efterfølgende. Jeg dulmede med Proraso aftershave balm og skulle også have gang i lidt DSB. Men måske det bare er huden der skal vende sig til det lidt skarpere blad...

Brian Larsen


21. juli 2009


Proraso.
Jeg må dog erkende, at tingene nok er gået lidt for stærkt. Det tager nok noget tid, at slippe af med gamle "plastic -vaner".  

Jeg forsøger nu måneden ud med Merkur bladene, bare for teknikkens skyld, og så prøver jeg igen med Derby, for jeg er sikker på at det er er rigtigt godt blad.


Mvh.
Brian Larsen





Henrik Langkjær


23. juli 2009

Nummerne på Derby Extra-blade
Jeg er også den lykkelige ejer af DE blade. Men jeg lagde mærke til, at hver hjørne er nummeret med hhv 1-2-3-4. Er der nogen af jer, der her luret hvad det går ud på?

//Henrik

Lars Jensen

Lars Jensen


24. juli 2009

Jeg prøver lige igen Brian..... ;-)

Jeg fik formuleret mit spørgsmål til dig helt forkert.

Bruger du sæbe, creme eller skum på dåse?

Med de symptomer du fortæller om, rød hals, kunne det godt lyde som om din skum er for tør, hvis du altså bruger sæbe!!?

Jeg gik netop væk fra Merkur bladene fordi jeg blev rød og irreteret på min overlæbe da jeg kørte "ATG". Jeg er STOR fan af Derby Extra. Det må være din teknik der er skæv?

Jeg håber du finder en løsning, der er ingen tvivl om at DE er vejen frem!! :-)


Mvh Lars

Brian Larsen


24. juli 2009


Poraso sæben er på tube.

Jeg har de sidste par dage, gået og forsøgt, at ændre lidt på blandings forholdet. Du har nok ret. Sæben har været for tør!!. Jeg håber og tror, at jeg nu har fået noget der ligner den rette blanding.

Post Danmark var på besøg i går, bla med en bøtte Geo.F. Trumpers rose barber sæbe, samt en bøtte Sandalwood. Kan næsten ikke vente. så I morgen, bliver Derby bladene afprøvet igen.

Jeg giver lige et pip igen senere.


Mvh.
Brian Larsen.

Brian Larsen


24. juli 2009


Efter en meget kedelig oplevelse med Derby bladene, kan jeg med behersket glæde sige, at det i dag har været en  god oplevelse, at forsøge mig med Derby bladene.

Som Lars rigtig nok beskrev, var det cremen, der nok var for tør!. Samt er teknikken vil også blevet bedre. Alt i alt En forsigtig, men en god oplevelse. Så tak for de gode råd.



Mvh.
Brian Larsen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk