Forum - Dagens barbering - Den første gang
Bruger 

Morten Poulsen


10. februar 2013

Den første gang
Så kom dagen, hvor jeg skulle prøve DE barbering for første gang.

Barbering har altid været noget jeg har udskudt så længe som muligt, til min kones store fortrydelse:-). Hvis jeg har forsøgt mig med barbering to dage i træk er det endt med snitsår, rød brændende hud og "baberbumser". Samtidig har jeg bandet et vist internationalt firma langt væk når jeg har lagt adskillige hundrede kroner for deres barberblade.

En dag for noget tid siden købte jeg en American Crew preshave sammen med noget shampoo, Jeg var måløs da jeg prøvede det første gang, Duften og følelsen af selvforkælelse var fantastisk. Desværre virkede det som om olien sad fast i kassettebladene og jeg kunne ikke rigtig få gjort dem rene, så jeg droppede det igen. Så en dag faldt jeg over Proshave og jeg var med det samme hooked og bestilte en del grej fra forskellige hjemmesider og nu har jeg så modtaget skraber, kost og en del forskellige cremer, sæber mv.

Så her til aften skulle det så prøves! Efter en ordentlig gang afrensning af ansigtet, blev preshave påført og jeg rørte en skum af Truffit & Hill Sandalwood barbercreme. Jeg opnåede desværre ikke en optimal skum, tror den blev for tør, så jeg kørte 2 pas med skummet og sidste pas med prorasos grønne barberskum på dåse, da det var det nemmeste. Jeg var ret nervøs da jeg satte skraberen på huden første gang, men det gik godt, 2 bittesmå rifter og en fin tæt barbering, ikke BSS, men fin. Jeg var forsigtig og ville ikke "tvinge" en BSS igennem, men nu ved jeg hvor jeg skal være ekstra opmærksom næste gang.

Nu sidder jeg bare og glæder mig til næste barbering, det har jeg ikke prøvet før!!

Til sidst vil jeg bare sige tak for et godt forum, hvor der er super meget hjælp at hente!!

/Morten

Søren H. Møller


10. februar 2013


Hej Morten.

Fedt indlæg  :o)

Og tillykke med din nye "hobby".

Det er rigtig fint, at tage den med ro og være forsigtig i starten. det er noget anderledes en kassetteskrabere - her er det dig, der bestemmer bl.a. vinklen på skraberen, og det har meget at sige.

Mht. til opskumning, så var det faktisk min største udfordring, da jeg startede med DE barbering.
Generelt vil jeg sige, at skummet skal være tyndere, end det der kommer ud af en dåse.
Men der er kun at prøve sig frem, og det vil helt sikkert blive rigtig godt efterhånden som det hele kommer til at spille sammen.

Rigtig god fornøjelse  :o)


Mvh.
Søren

Ib Keller


13. februar 2013


Jeg vil da lige blande mig lidt her.
Jeg er også helt "ny" i barberings kunsten med en DE skraber.
Der er nu 14 dage siden jeg startede med mit "nye liv", men hold da op en forandring. Jeg skal lige sige at jeg også er en af de mange der var træt af et vist firmas monopol, og som Morten Poulsen, trak jeg barberingen meget langt hvis det kunne lade sig gøre. Jeg blev ansporet til at prøve Old Scholl barbering igen,(jeg brugte det for år tilbage) af vores søn, da han ønskede sig barbergrej i julegave sidste år, og hvor køber man lige det.
Google blev spurgt og Proshave og andre dukkede op, og så var kimen lagt.
Nu er jeg jo vestjyde af oprindelse så jeg kikkede rundt, og fik mig en barberkost med grisehår fra Matas samt noget barbersæbe fra samme sted.(første fejl). Det blev prøvet sammen med min kassette skraber, allerede her var der forskel at mærke.
Nu var jeg lidt fanget, så der blev bestilt nogle Trumper produkter samt en EJ skraber, derefter blev er bestilt noget Proraso produkter., og det har så åbnet en helt ny verden for mig.
Første barbering med min nye EJ skraber gav godt nok en lidt træls oplevelse. Lidt stress og alt for travlt gjorde at jeg lignede "det stokholmske blodbad" da jeg var færdig, og det var selvfølgelig lige inden job.(anden fejl) Men med hjælp fra dette dejlige forum og nogle videoer fra youtube, så er jeg endelig ved at få det lært. Det er egentlig utroligt at en mand på 47 skal til at lære at barber sig igen, men sådan er det jo...:-)

Nu er jeg så fanget, så nu prøver jeg at finde rundt i alle de forskellige produkter der findes, hvilke skal jeg bare prøve og hvilke kan jeg godt vente med at prøve.

Og så har jeg prøvet noget jeg ikke har prøvet i laaang tid. Jeg glæder mig til barbering hver dag...det er sgi fedt..

Tak for hjælpen til alle der har skrevet nogle gode indlæg her på forumet...:-)

/Ib

Brose


18. februar 2013


Hej Morten og IB

Fedt at høre om jeres oplevelser med en rigtig DE-barbering.
- Lad os endelig høre fortsættelsen og de videre erfaringer I måtte gøre jer!

Spørg endelig løs hvis der skulle melde sig et spørgsmål eller ti :-).

Ha' en go' aften!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk