Forum - Aftershave - Decleor Produkter
Bruger 

marvino


15. marts 2010

Decleor Produkter
Har lige fået nye produkter hjem og skal prøve dem i denne uge :)

det er:

AROMAESSENCE TRIPLEACTION
Shave Perfector - Serum

og

Apres-Rasage Apaisant-Fluide
Soothing Aftershave

Det bliver spændende :)

John Kreiner

John Kreiner


16. marts 2010

Hej marvino

Nu er jeg ikke moderator her på sitet, og burde måske slet ikke blande mig, men vi har en - uskrevet - aftale om ikke at bringe links til virksomheder, der kan betragtes som konkurrenter til Proshave.

Som forholdsvis ny på sitet, kan du selvfølgelig ikke vide dette.

Der er ingen problemer med at skrive til hinanden om alt mellem himmel og jord - også om produkter, der stammer fra andre forhandlere, men aldrig med links.

Selvfølgelig kan det udlægges som en begrænsning i ytringsfriheden, men i bund og grund er det vel bare et hensyn, vi tager til den virksomhed, der stiller dette site til rådighed for os.

... og det er vel egentlig ganske fair...(?)

vh
john k-

marvino


16. marts 2010


Det var mere for at vise billeder af det :) undskyld sker ikke igen :)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk