Forum - Generelt - De versus flerbladet
Bruger 

Rsbb


28. april 2012

De versus flerbladet
Hej

Min far var en DE mand og supplerede med barbermaskine. Så da jeg begyndte at barbere mig(midt 1980) benyttede jeg samme grej som ham. DE skraber var en Gillette, husker ikke hvilken. Gillette og Old Spice skum var det foretrukne.. Fra 1990 begyndte jeg at bruge Gillette Contur og senere MACH 3. Tænkte ikke meget over barbering. Senere blev jeg mere fanget af det, bl.a. p.g.a. razor burns. Fik en Wilkinson + ditto blade DE skraber og kost. Fik meget bedre barberinger, og ingen Razor burns. Jeg savnede dog HELT tætte barberinger og DE barberinger tager lang tid.

Jeg bruger nu sjældent min DE skraber og benytter Gillette Fusion(og razor pit) med kost. Får de tætteste barberinger på kort tid. Jeg går meget op i vask af ansigt, og efterbehandling. Får gerne om vinteren tendens til udtørret hud og bruger Jack Black barbercreme. Særdeles god. Den vil jeg anbefale til alle.
Jeg er nok en blevet en aficionado af  barbercremer, og andre plejeprodukter. Og det har i den grad hjulpet min hud.
Har været igennem flere af TOPS barbercreme produkter, og vil gerne fremhæve Rose(især), Sandelwood og Almond, Eton(kan ikke lide lugten af deres lavendel og slet ikke af Avokado – dog gode cremer). Herudover har jeg prøvet Body Shop, Proraso, Royal Shaving, Musgo, T & H 1805, og no. 10, Tabac, Weleda, Zirh, og Palmolive. Alle gode.
De bedste cremer er TOPS Rose, Proraso, T & H no. 10, Tabac, Zirh og Body Shop og selvfølgelig Jack Black.
Hvis pris er en væsentlig faktor vil Proroso klart vinde,

Ved ansigtsvask bruger jeg Kihls Ultra, Jack Black og Baxter of California., og som after shave har jeg p.t. Jack Black, Proraso, Nivea sensitive skin og Jean Paul Gaultier. Alle meget gode. Men vil fremhæve Nivea. Billig og effektiv.

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


28. april 2012


Hej Rsbb

Jeg er selv tidligere Fusion mand og havde også store problemer med min hud, ved brug af denne type skraber. Idag bruger jeg kun DE skraber og har aldrig set mig tilbage. Ja, det tager lidt længere tid, men oplevelsen er for mig også meget større ved DE barbering. Jeg har ingen gener og det er blevet et ritual jeg nyder dagligt.

Jeg har ingen problemer med at få perfekte/100% tætte barberinger med DE skraber. Faktisk opnår jeg langt tættere barberinger med DE skraber en med min gamle Fusion skraber. Jeg tror at du skal have arbejdet lidt med din teknik, når at du anvender din DE skraber. Når først at teknikken er der, så er den en kassette skraber totalt overlegen.

Efter at jeg er gået over til DE og har fået teknikken på plads, er jeg dagligt så tøt barberet, at mine skægstube  ikke er længere  efter 24 timer, end som at de var efter 5-6 timer ved barbering med min gamle Fusion skraber. Det har sat tingene i perspektiv for mig.

Fortsat god dag.

Mvh Cato

Tomislav Milosevic


28. april 2012


Hey Rsbb.

Kan du fortælle mig hvordan er Jack Black barber creme, kan man få en tyk skum ud af den?
Hvilken duft har den?

Jeg er selv gået fra Gillette Sensor E til DE og tilbage igen, da jeg synes DE var litd for hård for min hud, barberer mig altid baby smooth og alle vinkler, mit problem fandt jeg ud af var min forberedelse og ikke så meget flerblads skraber.
Jeg synes stadig der er noget over en DE barbering frem for flereblade og det 1,5 år jeg fik brugt DE var en ren fornøjelse og hvis ens hud kan klare det i længden kan man få lige så tæt barbering som flerblad jeg kunne ihvertfald, men ja det går meget hurtigere med flerblade.

Men glæder mig til at høre om Jack Black har kigget på den noglegange men mangler bare mere info.

På forhånd tak.

Tomislav

Rsbb


29. april 2012


Hej med Jer

Til Tomislav: Jack Blac eks Supreme Creme er en overlegen barbercreme. Skummet er meget fedt og duften er "klinisk" men god(giver det mening)
Det er en virkelig lækker creme som skal prøves. Tjek Bagder and Blade for anmeldelse.
Hvis du er interesseret har jeg prøvet mange af Jack Blacks produkter!

Til Cato: Du har sku´nok ret, jeg vil øve min teknik og det indbefatter også aflæring af dårlige vaner, Men jeg holder fast i at man sagtens kan få et godt resultat af flebladede, på kortere tid,

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


29. april 2012


Hej Rsbb

Helt enig i at en barbering med en kassette skraber er noget hurtigere og et fint resultat sagtens kan opnåes:o). DE barbering er mere krævende! Dog syntes jeg at nydelsen ved DE er langt større og jeg bliver markant tættere barberet på denne måde. Det er selvfølgelig et spørgsmål om temperament:o).

Fortsat god dag.

Grenberg


30. april 2012



Rsbb

Jeg har luret på Jack Black serien, først og frememst ansigts crem, scrub og rens. Er det bare noget opreklameret fis eller hvordan er serien ? den ligger jo i et ganske fornuftigt pris leje. Ved du nogte om parabenmer og kunstige tilsætning stoffer i dem ?

Mvh

Grenberg

Esben Villumsen


30. april 2012

Jack Black
Hej Grenberg

Jeg har jack black double duty face moisturizer spf 20
Jeg synes den er ganske glimrende især da jeg har behov for en creme med solfilter.
Den er fugtgivende uden at fedte. Og så er den uden parabener.

Her er nogle anmeldelser
http://reviews.sephora.com/8723/P40...

Den er også belvet godt modtaget på B&B

//Esben

Rsbb


1. maj 2012


Hej Grenberg

Kan varmt anbefale Jack Black serien. Og den er lidt grøn, og uden parabener. Vil fremhæve Skrub og handcreme. Har ikke prøvet den Esben nævner, men den lurer jeg på. Bruger Kiehl´s Facial Fuel spf 15.

Grenberg


7. maj 2012



@Esben og Rsbb, tak for jeres input den serie skal kraftig afprøves ved lejlighed

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk