Forum - Generelt - DE og Airport Security
Bruger 

Mikkel Oxfeldt


4. august 2009

DE og Airport Security
Jeg er netop begyndt med at anvende DE blade efter 17 år
som kunde hos Gilette og hvilken en forandring :-)

Tak for et fedt site og et godt forum.

Barbering er gået fra en sur pligt til en nydelse....

Dette indebærer, at jeg har smidt de sidste blade ud... dvs jeg har givet dem til min hustru og så kan hun barbere ben med dem.

NU er de desværre på vej tilbage nogle gange om året :-(

Grunden er ganske simpel AIRPORT SECURITY

Barberknive og barberblade (bortset fra barberknive, hvor bladene er indesluttet i en kassette) må ikke medtages i flykabinen. (Gad vide om Gilette har stået bag dette ?)

Indcheckning af DE barbergrej skal ske, da der ellers vil ske konfiskation.

Indcheckning af bagage på korte rejser prøver jeg generelt at undgå, så "blade indsluttet i kasette" må jeg medbringe i disse tilfælde.

Den kvikke læser vil måske bemærke, at DE blade kan købes på alle destinationer - Det er rigtig og jeg har ingen indvendinger- men det glemmer jeg i en stresset hverdag, så hellere døje med Gilette reserven i tasken.

Hilsen Oxie

Morten K

Morten K


4. august 2009

Er det virkeligt rigtigt?
Men det gælder kun hvis det er håndbagage ikke? Hvis det kommer i lastrummet er det vel ikke noget problem....

/Morten K

Brose


4. august 2009


Hej Mikkel,

Velkommen til vores forum og tak for dit indlæg!

Du har ret - Der er desværre en masse begrænsninger på hvad der må medbringes i håndbagagen i kabinen i disse terrortrusselstider :-(

Jeg kan forestille mig at langt de fleste pakker toilettasken ned i selve kufferten, så her er det ikke noget problem, men det er klart at det for forretningsrejsende der medbringer det hele i håndbagagen er et no go med DE-barberblade i kabinen.

Vi har hos Proshave aldrig helt forstået hvorfor et barberblad skal koste over kr. 30,- eller om det mon også er strengt nødvendigt at skraberen vibrerer som et massageapparat - Derfor har vi fundet et alternativ som måske kunne være værd at prøve af næste gang du bliver tvunget til at lade DE-skraberen blive derhjemme:

www.proshave.dk/derby-samura-3-skra...

En Derby Samurai 3 med 5 medfølgende blade (med 3 klinger) koster kr. 39,-.
Et cartridge med 5 nye blade koster kr. 25,-, altså en pris pr. barberblad kr. 5,-

Mvh,
Brose

Lars Jensen

Lars Jensen


5. august 2009

Ja, undskyld mig men..... :-(

... jeg kunne ikke finde på at købe den. Og hvorfor skriver jeg så denne post, istedet for bare at holde min sure kæft lukket? Jo, det skal jeg sige jer = Jeg blev forarget over at se sådan en vare på hylderne hos en hjemmeside der sælger os selve ideen om DE barbering. Er det ikke at sælge lidt ud af princippet bag vådbarbering?
Det er jo netop flerblads skrabere vi er flygtet fra. Det er jo ikke kun for pengenes skyld vi er skiftet til DE, hvis vi nu skal være helt ærlige, vel? Det er blevet til en hobby!! Og vi bruger styrtende med penge på det, gladeligt!! ;-)
Det er også for at kunne se frem til en barbering istedet for at frygte en barbering.
Jeg ved sgu snart ikke.......Hhrmphfff!!!

Men ok, er der et marked for det skal det da også være proshave der tjener penge på det. Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke med den vare!!
Jeg forstår det bare ikke hvis den vare begynder at sælge!!

Mvh, og undskyld det sure opstød, Lars

Brose


5. august 2009


Hej Lars,

Vi er varme fortalere for DE-skrabere og alt hvad der hører til for at få den ultimative barbering. Personligt er det også DE-skrabere jeg foretrækker, men det betyder naturligvis ikke, at vi som distributør og forhandler ikke løbende udvider sortimentet, i takt med efterspørgslen og så der er noget for enhver smag.

Vores fokus er og vil også fremadrettet være DE-skrabere, men vi ønsker at kunne tilbyde et alternativ til dem som af en eller anden grund ikke ønsker at skifte til en DE-skraber, dem der er trætte af at blive taget ved næsen når der skal købes flerklingeblade eller dem som f.eks., som i ovenstående indlæg, hvor en bruger i forbindelse med forretningsrejse kun skal have én taske med som håndbaggage i flykabinen og derfor kun må medbringe et flerklingeblad.

Vi får løbende henvendelser fra piger der spørger til skrabere til barbering af ben - Her vil vi i løbet af et par dage bla. introducere en Derby engangsskraber der er specielt lavet til kropsbarbering.

Kort sagt - Proshave sælger produkter til vådbarbering og personlig pleje. Vores fokus er uændret :-)

Mvh,
Brose

JEEP

JEEP


5. august 2009


Roooolig nu Lars. Det handler om barbering - ikke om udviklingen en verdensomspændende kur mod cancer ;)

Jeg synes da det er udemærket at Proshave tilbyder et billigere alternativ til Gillettes flerbladede skrabere. DE barbering er ikke for alle, de fleste kan lære det og få stor glæde af det - men som også enkelte brugere på B&B har måttet erfare, så er de moderne flerbladede skrabere svaret for nogle få, de skal da også have muligheden for et alternativ til Gillette.

Desuden er der også hele konceptet med kropsbarbering - både for mænd og kvinder - her er det de færreste som har lyst/mod til at give sig i kast med en DE skraber. Hvis jeg gjorde den slags ville jeg nok heller ikke gribe efter en DE som det første.

Jeg ser ikke et problem, jeg ser derimod løsningen på et problem - nemlig at der manglede et produkt i sortimentet, som der var/er en efterspørgsel efter.


Mvh.

Jakob

Mikkel Oxfeldt


5. august 2009


Hej Brose

Det er sgu en fin løsning. Det er jo til de ture, hvor håndbagage er tilstrækkeligt og bekvemt.

Så det er vel kun 1 til 2 barberinger inden man er hjemme igen hos sine kære DE blade eller har indchecket sin bagage.

Jeg prøver et sæt - næste gang jeg bestiller fra shoppen.

Tak for tippet

Mvh
Oxie

Jacob Brøchner


5. august 2009


Jeg sidder og griner lidt i skægget her... :-)

Det kommer vel ikke som nogen overraskelse for nogen af jer at man ikke må medbringe barberblade i kabinen på et fly? Et barberblad kan potentielt være et dødbringende våben i de forkerte hænder...

Det har aldrig været tilladt at medtage nogen former for knive eller andre skarpe genstande i håndbagagen. Ydermere er det de senere år blevet stadig mere og mere restriktivt, således at man nu ikke engang må medtage en tre-i-en med neglefil. Jeg har en kollega som blev nødt til at brække neglefilen af sin lille tre-i-en for at kunne komme igennem security! Og han er pilot! Der gøres ingen forskel.

Godt nok har Gilette meget magt på verdensmarkedet, men jeg tvivler stærkt på at de står bag dette. :-)

Er måske nok af den opfattelse at det er lidt af en storm i en skål barberskum. Hvis man kun medbringer håndbagage er turen vel temmelig kort? Lad skægget stå og glæd dig til en super-tæt barbering når du kommer hjem. Og hvis dette er umuligt så støt Proshave eller Gillette. Man kunne jo så lade sine "Barberknive hvor bladene er indesluttet i en kassette" ligge i rejsetoilettasken til næste gang? Uanset kvaliteten af barberingen kan de trods alt bruges mere end én gang... :-)

Happy flying! :-)

JEEP

JEEP


5. august 2009


Ellers kan man jo bare sende et par pakker af sine yndlingsblade til det hotel man skal bo på, adresseret til sig selv. Det er en løsning som jeg ved at der er folk på B&B som har brugt - ligesom de har snå depoter af blade liggende hos familie og venner rundt omkring hvor de kommer frem.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


6. august 2009

Ok, trods varmen her på værkstedet er jeg da også kølet en smule af. :-)

Held og lykke med det.

Mvh Lars ;-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk