Forum - Skrabere og barberblade - De første spæde skridt...
Bruger 

Andreas


26. juli 2009

De første spæde skridt...
Jeg har i godt og vel fire år vekslet mellem én-gangs-skrabere og de mere alm. Gillette.

Nu har jeg så fået øjnene op for creme de la creme, og spørgsmålet er nu bare hvilken skraber det skal være. Jeg tænker lidt på at købe et af startsættene eller at gå direkte til futur eller vision modellen.
Hvad siger de mere erfarne brugere?

/Andreas

Brose


26. juli 2009


Hej Andreas,

Først og fremmest velkommen til vores forum!

Du går ikke fejl i byen med nogen af skraberne og der er reelt heller ikke nogen af skraberne der er mere begynder-skrabere end andre er det. - Det er mere et spørgsmål om hvorvidt du helst vil have en justerbar skraber eller om du vil have en skraber der har en fast indstilling og så naturligvis også hvilken form  og udseende på skraberen der tiltaler dig mest.

Futur og Vision er begge justerbare skrabere og de er i et lidt mere futuristisk look end de andre Merkur skrabere.
Størrelsesmæssigt er de også en anelse større.

Jeg vil vil også foreslå dig lige at se nærmere på Merkur HD og Merkur Progress. HD'en har en fast indstilling og Progress'en er justerbar. Det er disse skrabere vi har i vores samlede sæt og det er ikke uden grund - de er begge meget populære og er et blandt de skrabere der scorer højest i anmeldelserne på diverse vådbarberings forums.

Du kan se forskellen på de forskellige modeller og hvordan der monteres blade i de enkelte skrabere hér (scroll lidt ned for at se videosekvenserne):

www.proshave.dk/Guide-til-den-perfe...

Hvis der dukker flere spørgsmål op så sig endelig til!

Mvh,
Brose

Lars Jensen

Lars Jensen


27. juli 2009

Andreas, Velkommen til den vidunderlige verden af vådbarbering!!

Mit forslag til dig vil være at købe en Merkur PROgress. Jeg har selv en, og er YDERST tilfreds med den.
Den er lille og lækker, har et fantastisk balancepunkt. Den er tung og lavet til at holde.
Dét at du kan justere den er helt igennem genialt!! Du starter blidt ud med indstillingen af skraberen (hvor agressiv) den skal være. Når du så har fået styr på teknikken, skruer du bare op for indstillingen istedet for at du skal ud og købe en ny skraber!!

Den har sine små særheder, men når du lærer dem at kende (peace of cake) er det en helt igennem fantastisk skraber. Den får mine varmeste anbefalinger.
De andre du nævner, syntes jeg ser for store og "klumpede" ud. Jeg har dog ikke prøvet dem!!


Mvh Lars

JEEP

JEEP


27. juli 2009


Hej Andreas, velkommen til.

Jeg vil også anbefale enten HD 34C eller Progress som din første skraber.

HD 34C er "standardskraberen" blandt de ikke justerbare skrabere på markedet i dag. 90% af alle som prøver den er super glad for den og har den som deres primæer skraber. De sidste 10% behøver enten en mildere eller mere agressiv skraber.

Progress er det "sikre" valg, den kan indstilles således at du kan eksperimentere dig frem til lige netop dén grad af agressivitet som er perfekt for dig. Hvis din intention er kun at skulle ud og købe én skraber nogensinde, så er Progress vejen frem.


Mvh.

Jakob

Andreas


27. juli 2009


Tak for svarene!

Det bliver nok enten HD'en eller Progress'en. Jeg vil gerne have en der holder i lang tid, så det bliver nok den sidste af de to.
Jeg takker for hjælpen.

/Andreas

Lars Jensen

Lars Jensen


28. juli 2009

No problemo!! ;-)


Mvh Lars

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk