Forum - Generelt - DE debut
Bruger 
Dan

Dan


7. oktober 2011

DE debut
På jagt efter (billige) March3 barberbalde endte jeg på Proshave.dk. Det skulle vise sig at være skæbnesvangret; Et par timer senere på forumet og der blev handlet;
Merkur 34C (HD)
Proraso Barberskum - Aloe & Green tea
Derby Extra,
DSB
Merkur Box

Noget spændt... på en barbering, skulle slaget står i går aftes;
WOW... Følelsen af et RIGTIGT barberblad, kan, skal, må IKKE sammenlignes med de March3 blade jeg var på jagt efter. Det er synd for March3. ;-)

Jeg begik dog en rookie mistake, idet jeg brugte det éne No-Name blad der var med skraberen, og jeg brugte resten af den Gillette barberskum jeg havde stående tilbage. Men alligevel var det noget helt andet at barbere sig.
I starten var jeg jo forsigtig som en 17 årig skoledreng, men fandt hurtig ud af man gerne må tage fat, omend med måde. Og der vitterlig er en teknik til det her.
Det eneste jeg savner er modet omkring hage-partiet.(råd søges...) Det er sku´lidt grovere idag, end resten af ansigtet. :-/ Jeg klarede det med meget få cuts, og DSB'en kom ikke i brug. :-)

Så på baggrund af min "rookie mistake" har jeg den fulde pakke til gode med derby og Proraso, men allerede nu tror jeg ikke jeg bliver skuffet.

\Dan

Sidst opdateret den 7. oktober 2011 kl. 17:35

Brose


8. oktober 2011


Hej Dan

Velkommen til Proshaves forum!

Det glæder mig at høre at du er kommet godt i gang og jeg tør godt at love dig at det bare bliver bedre og bedre her fra :-)

Det er en god idé at tage den med ro i starten, men det ville det også være hvis man bare skiftede fra en Gillette Mach3  til en anden flerklingeskraber. Med DE-skraberne er bladet naturligvis lidt anderledes eksponeret for huden og vinklen er en lidt anden.

Mht. hagen og halsen kan du gøre det, at du lige så stille bruger den anden hånd til at stramme huden lidt op (uden at strække huden for meget). Det vigtigste er nok at du lige prøver at mærke efter hvilken retning skægget vokser. I starten anbefaler jeg at du kun barberer dig med hårene og når du bliver mere øvet kan du begynde at eksperimentere lidt mere.

Jeg fandt lige en ældre forumtråd hvor Jakob blandt andet beskriver det lidt nærmere mht pas og med / mod hårene.
Synes det er vigtigt at nævne at det også kan bliver lidt for tekninsk det hele og der er altså ikke en masse regler man skal følge eller specielle ting man skal gøre - Det vigtigste er at du hygger dig med dit nye ritual - det er en hel ny verden der åbner sig og stille og roligt vil du bare få en bedre barbering end du har været vant til :-)

www.proshave.dk/forum/hvilke-retnin...

Jeg kunne se at dit brugernavn først var sat til din mailadresse, så det har jeg tilladt mig at rette, så mailadressen ikke bliver opsnappet og anvendt af spammere.

Lad os endelig høre hvordan det går herfra!

Mvh,
Brose

Andreas


12. oktober 2011


Velkommen til.

Hvis du har mod på en smule mere udstyr kan jeg anbefale en barberkost.

Jeg startede med en syntetisk Men-U  og var ganske godt tilfreds - idag bruger jeg en Semogue 1305 til omkring en hundredekrone seddel.
Engang skal jeg dog se om de dyre grævlingebørster er så behagelige som mange påstår.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk