Forum - Skrabere og barberblade - DE blade i dagligvarebutikker
Bruger 

Andreas


20. august 2011

DE blade i dagligvarebutikker
Jeg er kommet afsted til Randers uden ngole DE blade ( troede faktisk jeg stadig havde nogle til at ligge her i byen, men der måtte jeg tro om igen).

Ved i om man kan købe DE blade i dagligvarebutikker her i dagens Danmark?

Jeg skal bare lige have til et par enkelte dage, så jeg kan ikke nå at bestille online og kan se at matas.dk ikke har dem på deres hjemeside og en søgning efter "barberblad + supermarkeder" ikke giver nogle DE resultater.

Søren H. Møller


20. august 2011


Ja, jeg har set Gillette Platinum i både Bilka og Kvickly, selvom det godt nok er noget siden i sidsnævnte butik.

Det er faktisk et ret godt blad, men også lidt dyrt.

Mvh.
Søren

Martin


20. august 2011


Jeg har for noget tid siden set Gillette Platinum i den lokale Matas, men de har dem ikke mere så jeg tror ikke det er noget de får længere

GregersP


21. august 2011


Jeg har set Gillette-blade i en af de lokale Matas-forretninger for kun en uge siden. Den er nybygget og ikke helt færdig endnu (en flytning mellem pladser/forretninger i Lyngby Storcenter) , så jeg vil tro at i al fald denne Matas fører det som en fast del af deres sortiment.

Jeg mener derudover at have set blade i Super Best (i Sindal, Vendsyssel) og i Føtex (Lyngby Storcenter). Jeg ihukommer dog hverken mærke eller lignende. Jeg vil tro at det er en af de varer, som de enkelte butikker i en kæde har, hvis der er salg i det i den specifikke forretning.

/Gregers

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk