Forum - Off-topic (Hyggesnak) - Danske wetshaver forums?
Bruger 

Thomas Hjortevang


12. september 2016

Danske wetshaver forums?
Hej alle,

Jeg ville lige høre om der var nogen der vidste om der overhovedet findes nogle danske fora for wetshaving?

Kunne da være rart med et samlet sted, men det er måske ikke så populært længere?

Hilsen Thomas

Søren H. Møller

Søren H. Møller


13. september 2016


Hej Thomas.

Jeg tror ikke, interessen er forsvundet, men Danmark er trods alt et lille land og det er jo ikke alle med en interesse for klassisk barbering, der også vil bruge tid på et forum.

Jeg har ikke set andre danske fora end det her på Proshave, og for at et forum skal blive en succes, er brugerne/medlemmerne selv nødt til at gøre en indsats for at det skal lykkes.
Der var på et tidspunkt her på sitet, en der beklagede sig over, at den mest anvendte tråd var den med SOTD, og at der ikke rigtig skete andet, men han deltog ikke selv med noget, og man får altså ikke tingene serveret på et sølvfad, det kræver virkelig at brugerne er med, ellers sker der ikke noget.

Jeg har selv været med bag forsiden på et af de udenlandske sites, og der blev og bliver stadig gjort en stor indsats af en del frivillige for at få det hele til at køre så gnidningsløst som muligt, og gøre det til en succes, men i sidste ende kan nok så mange frivillige ikke gøre noget, hvis brugerne ikke er der og selv deltager aktivt.

Jeg tror, de der bruger fora, bruger de udenlandske eller måske nogle af alle grupperne på Facebook.
Personligt foretrækker jeg et forum, fordi trådene bliver liggende, så man nemt kan finde dem igen, på Facebook drukner en samtale hurtigt i nyhedsstrømmen - til gengæld er Facebook hurtigt, så det er nok en smagssag.

Jeg synes også, det er brandærgerligt, at der er et dødvande i Danmark, men det er som nævnt nok et spørgsmål om landets størrelse.

Mvh.
Søren

CHSeifert

CHSeifert


11. november 2016


Jeg har til stadighed prøvet at få gang i dette forum, men det er som at slå i en blød pude.

Jeg vender stadig tilbage hertil 2-3 gange årligt, men der kommer aldrig rigtigt gang i debatten herinde.

Men glemmer det ikke herinde.

Jeg er nok ligeså stor barber nørd som Søren - det tør jeg godt sige nu med ro i sindet.

Jeg var i sin tid på Badger & Blade, hvor Søren stadig er - men valgte selv at få lukket min konto i 2012 efter uoverensstemelse med et par moderatorer.
Jeg er nu meget aktiv på 2 andre store barber fora, hvor jeg dagligt skriver mange indlæg.


Sidst opdateret den 11. november 2016 kl. 00:46
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk