Forum - Barbercremer og -sæber - Castle Forbes Lime Shaving Cream
Bruger 

Søren H. Møller


28. februar 2010

Castle Forbes Lime Shaving Cream
Pris
En creme i den dyre ende.

Kvalitet
Cremen er god og nem at røre op. Der skal ikke bruges ret meget. Kvalitetsmæssigt er der ikke meget at udsætte på produktet, der er anvendt essentielle olier til at give duft og ikke syntetiske duftstoffer, til gengæld er der så brugt hele arsenalet af parabener til konservering.

Indpakning
Castle Forbes fremføres som top produkter og her er jeg lidt skuffet over emballeringen af cremen. Cremen kommer i en flad men bred plastikbeholder. Når låget tages af, er det nemt at komme til cremen, hvilket selvfølgelig er en fordel, men det ville have pyntet og givet et bedre indtryk, hvis beholderen havde været af træ eller glas. Man kunne også have skelet til Penhaligon’s, hvis creme kommer i en plastiktube, der i det mindste signalerer luksus.
Denne emballering er en helt standard plastbøtte, og det er selvfølgelig med til at holde en i forvejen høj pris lidt i ave, men alligevel…

Duft
Behagelig og frisk citrus-agtig.

Skum
Man får ret hurtigt en god cremet og fyldig skum, der giver en god beskyttelse og et godt glid.

Effektivitet
Da det er en creme, skal man passe på ikke at få for meget på børsten, da man får meget skum med lidt creme, og det hjælper da altid lidt på det økonomiske aspekt, at den er drøj i brug.

Fugtgivende egenskaber
OK. Jeg føler ikke at huden strammer til efter barberingen, den er stadig blød og medgørlig.

Opsummering
En god barbercreme som dog er ret dyr. Jeg kan rigtig godt lide duften af citrus, som er gennemgående.
Vil jeg købe igen? Uden tvivl. Jeg kan godt lide tanken bag, at der bruges olier som duftstoffer, og så gør det jo heller ikke noget, at produktet er Skotsk. Det sidste har så ikke noget med produktets kvalitet at gøre, men er en personlig præference.


Samlet bedømmelse: Fire ud af fem skrabere – den mister én pga. prisen.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk