Forum - Generelt - Butikker i storkøbenhavn
Bruger 

Kasper


10. februar 2012

Butikker i storkøbenhavn
Hej,

Jeg ønsker at skifte min billige Aldi skraber ud med noget kvalitet, og i den sammenhæng er jeg faldet over Double Edge og wetshaving. Men da jeg godt kan lide at røre ved produkter inden jeg køber, vil jeg hermed spørge om i er bekendt med nogen steder i storkøbenhavn hvor man kan købe fx en Merkur o.lign.

Jeg bor i nærheden af Glostrup og Rødovre, for lige at pejle Jer ind på området.

Normalt hader jeg at barbere mig, hvilket har resulteret i et dejligt, men vildt, fuldskæg. Men jeg har sådan på fornemmelsen at hele ritualet og 'hyggen' ved processen kan forbedres med noget ordentligt værktøj.

mvh Kasper

Andreas Skjæmt Andersen


10. februar 2012

Velkommen til :-)
Hej Casper.

Du har sikkert set det allerede, men Proshave har dette link som viser deres forhandlere http://kortlink.dk/proshave/ah2d

Jeg går ud fra det er opdateret.

God fornøjelse med at finde en sammensætning du bliver glad for. Jeg har ikke fortrudt skiftet til DE et eneste øjeblik.

De bedste hilsner og ønsker om en god weekend.

Andreas

Sidst opdateret den 10. februar 2012 kl. 13:03

Kasper


10. februar 2012


Mange tak. Det link havde jeg ikke luret. Jeg prøver Magasin så :-) God weekend til dig også.

Brose


10. februar 2012


Hej Kasper

Prøv at ringe til Jonas fra Barb i Vognmagergade på 33 12 63 43 - Så kan han helt sikkert hjælpe dig med en ordentlig skraber og nogle produkter :-)

Mvh,
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk