Forum - Barbercremer og -sæber - Brugen af shavestick
Bruger 

Grenberg


15. januar 2011

Brugen af shavestick
Hej Forum

Kan se at der kommer flere og flere shavestick's frem, men hvordan bruges de så den bedste skum kommer frem ? Har set Mantic's video hvor han lige fugter shavestick og så kører den rundt i ansigtet og så skummer det op med kosten.

Hvad har i af gode råd ?

Mvh

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


15. januar 2011

Hej Grenberg...

Det er ikke så ofte, jeg bruger shavestick, men det sker dog, og den metode, du beskriver kan sagtens bruges.

Jeg gør gerne det, at jeg lægger stick'en i blød i varmt vand samtidig med kosten, og derefter lader jeg kosten grundigt på den let opblødte stick som på enhver anden sæbetype.

Derefter kører jeg stick'en nogle gange rundt med en ganske lille smule vand i min scuttle, og så pisker jeg skum, ganske som jeg plejer.

Det kræver - efter min mening - lidt øvelse at få doseret sæben rigtigt på kost og i scuttle, så derfor kører jeg også gerne en tur med stick'en på kindernes fugtige hud.

Og så skal jeg ellers love for, at der kan komme skum, når jeg på den måde kombinerer opskumning i scuttle og direkte i ansigtet.

Det har - stadig efter min mening - også en stor effekt overfor, at det skum, man skummer direkte i ansigtet, som regel er koldere end skum fra en scuttle - og jeg fastholder stadig, at lunt skum er en menneskeret...  ;o)

vh
john k-

Sidst opdateret den 15. januar 2011 kl. 15:05

Søren H. Møller


15. januar 2011


Hvis jeg skummer op i ansigtet, så dypper jeg sticken i varmt vand, og stiller den til en side, mens kosten vædes.
Det er efter min mening rigeligt at overfladen bare fugtes, den skal bare være lidt blød, så den nemmere "slibes" af hårene.
Derefter kører jeg en tur rundt i et vådt ansigt (mod vækstretningen), og så skummer jeg op med en ikke for våd kost. Der skal tilføres lidt vand et par gange for at få den rigtige skum - men jeg får nok til 4 pas på denne måde.

Man kan også som John skriver lade kosten på den opblødte stick, jeg synes bare det er lidt sværere at bedømme, hvornår kosten er ladt tilstrækkeligt. Her vil jeg så sige, at det ikke er så svært med Sir Irisch Moos, da den stick har en ret stor diameter.
Til gengæld vil Johns metode blive ret besværlig med Erasmic, da det er en rigtig hård sæbe.

Endelig er der den mulighed, at man maser/river/smelter sticken ned i en skål, og bruger den som enhver anden sæbe i skål.
Det her er selvfølgelig kun interessant, hvis sæben ikke fås i en skål - det gælder f.eks. Arko, La Toja, Palmolive m.fl.
Med denne mulighed kan man skumme op i sin scuttle, og derved opretholde sin menneskeret  ;o)


Til gengæld er en stick en oplagt rejsekammerat, hvis man stadig gerne vil bruge barberkost, den fylder og vejer ikke meget, og der er rigeligt til selv meget lange rejser.


Mvh.
Søren

Madsen

Madsen


16. januar 2011


En shavestick er efter min mening, kun til at smørre i hovedet, og derefter skumme den op. Eller kan man lige så godt presse/rive den i en skål.

Jeg dybber spidsen i varmt vand, inden jeg går i bad. Den får lige et ekstra dyb lige inden jeg plasker vand i hovedet. Jeg smørre kun på kinder og hals, det er de nemmeste steder at skumme op, og man undgår at der er sæbe der ikke er blevet skummet op.


Mvh
Madsen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk