Forum - Barbercremer og -sæber - Bluebeards revenge
Bruger 

Grenberg


5. marts 2011

Bluebeards revenge
Nu rabler det vist for ham, er han mon faldet for smart markedsføring eller lovning om nedsættelse af skægvækst tjaa måske men har i hvertfald erhvervet mig en bøtte Bluebeards crem og post balm, har dog kun valgt at anmelde cremen.

I denne anmeldelse har jeg valgt at se bort fra om skægvæksten bliver reduceret da jeg skal bruge den hver dag i minimun en måned bare for at se lidt resultater men det er nu heller ikke derfor jeg købte den.

Som mange af jer sikkert har læst under dagens barbering så har jeg været ret kritisk over denne crem, men den sidste uges tid har jeg været ret glad for den. Jeg tilføjede simpelthen for lidt vand og cremen blev for fed og tysk og skraberen fik ikke nok glid og så kom den brændende fornemmelse.

Bluebeards kommer i en plasbøtte med skruelåg som så mange andre cremer og den er mærket med en masse dødninge hovder, men så giftig er den nok heller ikke (nok mere smart reklame), producenten reklammerer med at den er parabenfri men bagpå kan man læse om diverse parfumer der er i, men hos mig har det ikke irriteret huden (endnu), tilgengæld er der plejdende aloe vera i og en masse ting man ikkw kan udtale men det ved kemi eksperten Hr. Møller nok mere om.

Konsistensen er meget tyk og fed og der skal næsten ikke bruges noget på kosten før man har skum til flere pas, er imponeret over hvor lidt crem og hvor meget vand der skal til for at få skummet perkerkt, den bøtte vil holde i rigtig mange måneder.

Efter lidt research fandt jeg ud af at cremen er lettere at skumme op direkte i ansigtet istedet for i en skål og det passer mig egentligt godt når man er en travl mand og ikke lige orker den store tur med scuttle og det hele.

Når man får skummet perfekt giver det en cremet og fed konsistens som giver et godt glid og en god plejende effekt. jeg har de sidste barberinger ikke haft skyggen af rødeknopper og skulle man få en rift forsvinder de på ingen tid.

Der siges at man kan udnlade afstershave men det vil jeg nok ikke gøre men der er en fin plejende effekt i.

Selve duften er på den ene side lidt frisk og på den anden side mild og maskulin og passer fint når man bruger noget duftvand bagefter.


pris:

139 kr hos Proshave er en god pris for 180 ml. som vil holde i mange måneder.


Komklusion:

Hvis du er ude efter en crem med gode baber egenskaber og god plejende effekt ja så er Bluebeards klart et forsøg værd. Den når ikke op på min favorit fra Truefitt and Hiil's 1805 crem men vil klart anbefale den alligevel.

karakter:

8 ud af 10

God søndagdag til alle

Brose


8. marts 2011


God anmeldelse Grenberg - Vi mangler vist en "Like"-knap her på siden ;-)

Synes det stemmer meget godt overens med mine egne oplevelser af denne barbercreme.

Synes godt om den cremede lækre konsistens og er blevet glad for duften som bare en ren og mild.

Jeg har også eksperimenteret med aftershave balm'en. Den tager vi også hjem til lageret i forbindelse med næste levering af Bluebeards Revenge.

Mvh,
Brose

Grenberg


20. marts 2011


Hej Brose

Er ret hooked på Bluebreards i øjeblikket både crremen og post balm siger spar to og giver nogle glatte og lækre barberinger.

Har fundet forholdet til hvor meget vand og hvor lidt crem der skal bruges og så bliver skummen bare god.

Den kan klart anbefales

Mvh

Grenberg

Grenberg


11. juni 2011



Mantic59 har været på spil og lavet dette klip med Bluebeards

http://www.youtube.com/watch?v=K6B8...

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk