Forum - Barbercremer og -sæber - Billig vs Dyr creme
Bruger 

Grenberg


21. juni 2009

Billig vs Dyr creme
Sjovt nok efter jeg er begyndt at bruge DE skraber så er det næsten lige meget hvad creme jeg bruger så bliver det godt.

Mens Jeg barberede mig med Gilette blade så havde Jeg store problemer med røde knopper og har prøvet diverse barberskum/creme med lige dårlige resultater, faktisk den eneste der virklig var en succes var Anthony's creme og gele. Faktisk så røg div. Gillete af H til og Biotherm, Clinique stort set samme vej, havde nogenlunde held med recipe for men, men efter skiftet til DE skraber så lykekdes det både med Palmolive fra Bilka til 29 kr og Proraso til 49 kr uden knopper.

Mit næste køb bliver Proraso på dåse men har en hel del Palmolive og Proraso creme der skal bruges først.

Når alt kommer til alt så kan man godt nok spare nogle penge med DE skraber og det er 100% hyggelligere barbering.

Andre der har samme erfaring ?

JEEP

JEEP


21. juni 2009


Selvom en god barbering altid er summen af alle de faktorer den indeholder så er selve skraberen en meget stor del af regnestykket.

Jeg har aldrig brugt Palmolive creme, men jeg har brugt deres sæbe siden jeg var 14. Det er en god sæbe, med en lidt fesen duft dog, synd at den er på vej væk.

Imidlertid skal man ikke tro at forskellen på Proraso og Palmolive udelukkende er prisskiltet. Ud over den åbenlyse forskel at der er mere i Proraso tuben så indeholder Proraso en del flere plejende ingredienser end Palmolive.


Mvh.

Jakob

Grenberg


4. juli 2009


Har i de seneste dage eksperimenteret med bårde Zirh's chreme og gel uden den egentlige store succes. Ens for begge var at Jeg stort set ikke kunne lave en så tæt barbering som jeg plejer med an oprørt skum. Chrem'en kan ikke en gang røres op og gel'en virker tør på huden så skraberen ikke kører så godt.

kan kun anbefale kost og oprørt chrem det er bare toppen.

i min chreme dyst ligger Anthony's og Prosaro side om side som nogle gode gode produkter, min Palmolive ryger ned i det der skal bruges mere og den ikke fugter og blødgører som de to andre.

Glæder mig til når lageret er opbrugt og prøve andre mærker

MVH

Grenberg

TP

TP


5. juli 2009

Prøv Mitchells og den hvide Proraso
Hej Grenberg,

2 jeg virkelig kan anbefale er:

www.proshave.dk/Proraso-Barbersaebe... (se Jakobs anmeldelse af den her: www.proshave.dk/forum/proraso-barbe...)

&

www.proshave.dk/Mitchell%27s-Wool-F... (Den er dog lidt sværere at bruge i starten, men når teknikken først er på plads, så giver den en helt speciel barbering)

Mvh,
TP


For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk