Forum - Off-topic (Hyggesnak) - Behandling hos Trufitt & Hill Barber shop.
Bruger 

Henrik Palshøj


16. juni 2011

Behandling hos Trufitt & Hill Barber shop.
Hej alle,

Skal sammen med min kæreste en tur til London i næste måned, i den forbindelse overvejet jeg at bestille tid hos T&H's barber shop. men de vil have betaling ved bestilling. d.v.s. at man skal købe en gift voucher som man så skal indløse. Nogen der ved om det er svært at få tid, da jeg ikke syntes jeg vil købe en dedikeret behandling og så har de ikke tid. Eller kan man så veksle den i butikken?

Nogen der har prøvet det og i givet fald, hvad kan i anbefale af behandling?

Hilsen Henrik

Grenberg


16. juni 2011


Hej Henrik

Det lyder som en storartet ide med en barbering hos T & H, Vores egen John har skam allerede været under kyndig behandling af dem og du kan læse om hans oplevelser her:

www.proshave.dk/forum/truefitt-hill...

Er sikker på at John kan svare på dine spørgsmål

Mvh

Grenberg

Henrik Palshøj


16. juni 2011

Hej Grenberg
Super, tak for linket.

Hilsen Henrik

Henrik Palshøj


16. juni 2011


Linket var åbenbart ikke komplet :( Siden åbnet i alt fald ikke!

Hvordan finder man ældre tråde i forumet?

Grenberg


16. juni 2011


Henrik du kan finde tråden under hyggesnak og så den der hedder Truefitt and Hill af john Kreiner

Sidst opdateret den 16. juni 2011 kl. 10:45

Brose


16. juni 2011


Hej Henrik

Så virker linket.

Generel oplysning: Hvis der skal indættes et lokalt link i forumet til en anden tråd, skal det være uden http:// først :-)

Mvh,
Brose

Sidst opdateret den 16. juni 2011 kl. 11:00

Grenberg


16. juni 2011


Tak for hjælpen Brose

Henrik Palshøj


16. juni 2011


Tusind tak til jer begge ;)

Hilsen Henrik

John Kreiner

John Kreiner


16. juni 2011

Hej Henrik...

Jeg må blankt erkende, at mit kendskab til brugen af gift vouchers i denne sammenhæng er yderst begrænset (læs: lig nul).

Men jeg ved, at det er ret nødvendigt med en tidsbestilling, så mon ikke, man kan bestille tiden samtidig med købet af en gift voucher(?)

Ellers har jeg en mail-adresse til én, der ved alt om det, nemlig den daglige leder af forretningen i St. James's Street, Adrian Williams: adrian.williams@truefittandhill.co.....

Jeg ved ikke, om det vil hjælpe at hilse ham fra mig, men det skader næppe heller. Jeg var da på pub  sammen med ham for bare et par måneder siden.

Så kunne du samtidig undersøge muligheden af at få Jimmy the Greek - en sand virtuos - til at barbere dig. Den slags mm. har Adrian helt styr på.

Men i øvrigt er der en hel stime af spændende butikker for vådbarnerigsentusiaster i det kvarter. Og så må du ikke glemme den originale Geo F. Trumper-butik i Curzon Street i Mayfair.

Men i øvrigt ønskes du en rigtig god tur.

Har du brug for yderligere tips, så skriver du bare...

vh
john k-

PS. Og hvis du er til musik, så kan jeg varmt anbefale en tur i teatret til "We Will Rock You", der er bygget over Queen's musik.

Henrik Palshøj


16. juni 2011

Så er der bestilt tid.
Jeg skrev og spurgte hvordan det spillet, Adrian svaret tilbage og sagde jeg bare skulle ringe til butikken og bestille tid, og have mit kreditkort klart. Men nu kommer det sjove, jeg havde forsøgt at booke via hjemmesiden, så pludselig ringet de, og jeg fik bestilt tid hos en engelsk pige og der var intet med forudbetaling? Men det skal de da ikke høre for, så et styk wet towel shaving er bestilt, og bolettes til We Will Rock You, samt et godt spisested, så er kæresten glad og jeg kan købe lidt produkter ;)

Tak for hjælpen endnu en gang.

Hilsen Henrik

John Kreiner

John Kreiner


19. juni 2011

Hej Henrik...
Jeg ved ikke, om du allerede har set den, men ellers er der også en del inspiration til London-turen i denne tråd:

www.proshave.dk/forum/barber-butikk...

vh
john k-

(Proshave: Husk interne links uden HTTP://)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk