Forum - Dagens barbering - BBS hver dag?
Bruger 

Henrik Palshøj


6. oktober 2011

BBS hver dag?
Hej alle,

Jeg skal høre om i går efter en BBS hver dag, eller om i til hverdag sætter baren lidt lavere? Jeg har prøvet at gå efter den tætteste barbering hver dag, men kan se at det kan være lidt hårdt ved huden, selv om man bruger cremer etc.

Hvad siger i?

Hilsen Henrik

hausmann


7. oktober 2011


Jeg går ikke efter en BBS hver dag. Jeg forsøger at få en rimelig glat og behagelig barbering hver morgen - men kl. 05.15, og med et ønske om at komme ud af døren, så bliver det som regel kun til 2 måske 3 pas.

Så har jeg, synes jeg en fornuftig, rimelig glat og behagelig barbering, som jeg kan lave hver dag, uden min hud synes det er hårdt.

Jeg kan pt fint klare mig med poraro grønne pre-shave, Nanny's soap og så Floid Suave aftershave, og ingen cremer, som jeg pt synes bliver for fedtet.

Så opsummeret - som hovedregel daglig barbering inden arbejde - behagelig tæt og glat, men ikke helt BBS (dog i dag ret tæt) - men jeg går ikke efter en BBS.

Hilsen,
Lars Chr.

Carsten


7. oktober 2011


Hej Henrik jeg tror godt du kan få BBS hver dag, men jeg tror det kræver nyt blad hver dag! Eller rettere sagt, jeg kan kun få BBS med et helt friskt blad (3 pas) - På andendagen af bladet er der "stikkere" tilbage efter barbering og hvis jeg bearbejder huden for meget får jeg razorburn.

Henset til at bladene er forholdsvis billige (foretrækker dog Feather) barberer jeg mig kun 2 dage med et blad ellers bliver det ubehageligt og det føles som om at skægget bliver trukket ud i stedet for at blive skåret over.

Men en vigtig del af øvelsen er jo også at finde den helt rigtige barbersæbe til ens hud og så få bearbejdet sæben  rigtigt.

Henrik Palshøj


7. oktober 2011


Hej Carsten

"Eller rettere sagt, jeg kan kun få BBS med et helt friskt blad (3 pas) - På andendagen af bladet er der "stikkere" tilbage efter barbering og hvis jeg bearbejder huden for meget får jeg razorburn."

Det er også min oplevelse, jeg får en temlig tæt barbering med 3 pas, men hvis jeg skal have en totalt BBS så skal der mere til, og så kommer det til at svide når jeg bruger barber sprit.

Hvad angår bladene så har jeg prøvet med Feather som jo indiskutabelt er super gode.

Derby så har jeg det som du beskriver, men det er ellers et godt blad.

Elios er IMO meget lig Derby, faktisk ikke så tosset, men der er IMO ikke mere end 3 barberinger i dem, hvis det bare skal være nogenlunde.

Merkur, er jeg ikke imponeret af, finder dem desideret dårlige.

Gillette 7 O´clock Sharp Edge, ligger imellem Derby/Elios og Feather, dem kan jeg godt få 5 barberinger ud af, den sidste skal der arbejdes lidt.

Hilsen Henrik

Carsten


7. oktober 2011


Hej Henrik, det lyder som om vi har samme hud- og skægtype.

Enig i 7O'clock også er et godt blad. Der findes jo "et hav" af blade, kunne godt tænke mig om Proshave havde lidt flere at vælge mellem, men det kræver jo at efterspørgslen er tilstede. Men vigtigst for mig er at der forhandles Feather, er lidt dyrere, men giver en bedre barbering og holder længere.

Mht. Merkur går de slet ikke hos mig - Derby er et godt blad, specielt henset til prisen, men jeg vælger ofte af ofre lidt mere og købe, det for mig bedste blad - Feather. Jeg mener dog også at Wilkinsons blad med "guldpåskriften" er godt - fik ved et uheld købt dem med sort påskrift, men det var en helt anden kvalitet - noget a la Merkur.

Jeg skal lige nævne at jeg meget sjældent bruger preshave, så hellere skifte blade lidt oftere.

Brose


8. oktober 2011


Hej Henrik og Carsten

Personligt går jeg ikke efter BBS hver dag - Så længe det bare er en go' barbering kan det godt være at det bare bliver til et enkelt pas :-)

Der er bla. Gillette 7 O'clock og Wilkinson blade på vej til Proshave-lageret netop nu :-)

Go' weekend!

Mvh,
Brose

Carsten


9. oktober 2011


Hej Brose det lyder meget fint med nogle varianter på bladområdet, ser frem til hvilke blade der fremover bliver tilbudt her på sitet :-)

Andreas


12. oktober 2011


Gillette 7 O`Clock er et af dem jeg har været lidt nysgerrig angående.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk