Forum - Skrabere og barberblade - Barberskum
Bruger 
Mr. freeze

Mr. freeze


28. december 2011

Barberskum
Jeg ser ikke mig selv som nybegynder hvad DE. barbering angår. Dog er der et punkt hvor jeg føler mig temmelig grøn, nemlig hvordan man for ens barbersæbe tyk nok. og ja jeg har set hvordan de gør på Youtube, og læst sider op side ned på googel om hvordan man gør sæben tyk. Så nu vil jeg gerne høre om andre også har problemer med barbersæbens skum.

Brose


28. december 2011


Hej Thomas

Du er bestemt ikke den første der har måtte kæmpe lidt med konsistensen på skummet når det laves med en barbersæbe :-)

Hæld en lille slat vand oven på barbersæben og lad den ligge og bløde det øverste lag af sæben op. Lad herefter den fugtige børste grundigt på sæben (så den bliver fyldt med sæbe). Tilsæt en lille smule vand og begynd at røre skummen op i din skål og tilføj så yderligere en lille smule vand efter behov til du har den rette konsistens.
Får du store bobler i din skum, så har du har du for meget vand og skummer det ikke nok op og bliver cremet og luftig, ja så er der formodentlig for lidt vand (så tilføjer du bare lidt mere).

Hvis du ikke allerede har set den, så vil jeg anbefale dig at se vores step by step guide til den perfekte barberskum med barbersæbe.

www.proshave.dk/Guide-til-den-ultim...

VIGTIGT: Sørg for at lade børsten ordentlig (se billedet) og at børsten ikke er for våd når du lader den!

Go' fornøjelse!

Mvh,
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


28. december 2011


Hejsa

Sorry. Det er ikke fordi at Broses svar er godt nok, for det er det helt sikkert:o). Jeg tænker blot at du måske kan have glæde af, de enkelte afvigelser fra proshaves rigtig gode guide, som jeg har erfaret, fungerer for mig. Håber ikke at jeg træder nogen over tæerne, ved at sende dette indlæg.

Jeg sloges også en del, med det i starten og har studeret masser af videoer på youtube og guiden til den perfekte skum, her på siden, inden jeg nåede frem til den perfekte skum:o). Jeg er ikke så gammel i gårde i DE verdenen, men er rigtig godt kørende idag.

Jeg har lige som dig, studeret mange videoer på youtube. Jeg valgte at studere de forskellige teknikker, folk bruger og så sammensatte jeg det, så at det fungerede optimalt for mig.

Langt hen af vejen, så har jeg stor succes ved at bruge Proshaves guide, men med et par enkelte variabler. Hermed ikke sagt at proshaves guide ikke er korrekt, men der er enkelte ting, jeg syntes fungerer bedre for mig, ved at ændre det en smule.

Mitchell sæben drukner jeg i varmt vand i 5 minutter inden brug (den er ekstremt drøj). Det er kun denne sæbe, at jeg gør dette ved. Proraso Aloe og grøn tea sæben skyller jeg lige over med varmt vand og hælder vandet fra med det samme. Mitchell sæben er et kunst stykke at få optimalt skum ud af og derfor vil jeg ikke tage udgangspunkt i denne.

Jeg foretrækker at skumme op i en skål, da jeg har bedst styr på processen på denne måde. Det er selvfølgelig smag og behag.

Mit optimale resultat med opskumning af sæber, opnåes generelt på følgende måde:

1:Tilfør sæben lidt vand, som Brose skriver. Jeg foretrækker varmt vand. Det syntes jeg, at det fungerer bedst.
2: Sæt din skål til at blande skum i, samt din kost i blød i varmt vand i ca 2 minutter. Lun skål = lækkert skum til ansigtet:o).
3: lad børsten grundigt efter at børsten har ligget i blød i det varme vand. Jeg trykker vandet ud af børsten og ryster yderligere vand ud inden ladning.
4: Efter at skålen har stået i blød er der lidt dråber i skålen, efter du har hældt vandet ud. Det er det første vand jeg bruger, til mit skum. Herfter tilsætter du et par dråber vand, med jævne mellemrum, end til at det ønskede skum er fremstillet.

Min erfaring er at skummet får en perlemor agtig overflade når at den rigtige konsistens opnåes. Skummet må ikke virke luftigt. Det skal gerne være fugtigt og cremet. Ellers har du ikke opnået den rigtige konsistens.

Efter at jeg har studeret diverse video guides, har jeg fundet ud af, at skummet gerne må være en smule tykkere end anvist i disse, til min hud. Det er nok meget individuelt, men jeg får det bedst beskyttende skum på denne måde.

Håber at du kan bruge det til noget.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 28. december 2011 kl. 23:09
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk