Forum - Andre produkter - Barberskål?
Bruger 
Morten K

Morten K


22. maj 2009

Barberskål?
Hvor er det dejligt med alle de super produkter som ProShave kan tilbyde. Men jeg savner nu muligheden for at købe barberskåle. Bruger man sæbe kommer det jo i en skål af en slags, men creme og skum skal man bruge en skål til.
Pt. har jeg gemlt én af de plastik skåle som en sæbe er kommet i, men det er der jo ikke så meget stil over. Så mit spørgsmål er hvor I andre finder skåle? Er det bare hos isenkræmmeren oder was?

/Morten

Brose


22. maj 2009


Hej Morten,

Først og fremmest velkommen til vores forum!

Mht. skåle har vi set på flere forskellige typer og Dovo har faktisk også en i sortimentet. Vi har simpelthen valgt dem fra - enten fordi de var for fimsede eller simpelthen fordi de efter vores mening blev for dyre - En lille skål i matteret glas med logo på kunne nemt ligge på kr.  3-400,-

Anyway, jeg synes vi har fundet en rigtig god løsning idét vi har lavet en aftale med mærket Iittala (som du garanteret kender når du ser nogle af deres produkter) om at forhandle et par af deres skåle. I første omgang er der tale om den serie der hedder Origo.

Årsagen til at vi har valgt Origo-skålen er at det er dem vi selv bruger, så vi ved at både størrelse og form passer perfekt til formålet. En anden vigtig ting er at prisen er overkommelig. En Iittala Origo-skål koster kr. 149,-

Skålene blev bestilt for ca. 14 dage siden og kommer fra lageret i Finland, så mon ikke de er her en af de nærmeste dage!.

Her kan du se de to versioner vi starter ud med:

Iittala Origo, Orange:
http://www.iittala.com/web/Iittalaw...

Iittala Origo, Sort:
http://www.iittala.com/web/Iittalaw...

Her kan du se en af vores guides hvor vi bruger Origo-skålen:
www.proshave.dk/Guide-til-den-ultim...

Det var en længere smøre - det korte af det lange er at du meget snart vil kunne finde et rigtig godt bud på en barberskål her på siden :-)

Mvh,
Brose

Morten K

Morten K


22. maj 2009

Fantastisk
Hvor er det godt! I har allerede tænkt det samme som mig, og er foran. Super, det glæder jeg mig til.

/Morten K

JEEP

JEEP


22. maj 2009


Nice!

Den sorte er vildt flot.

Jeg bruger selv en gammeldags emaljeskål, som jeg lader flyde rundt i en vask med varmt vand, på den måde holder jeg mit skum og min barberkost dejlig lune under hele barberingen - samtidig med at jeg har masser af vand at skylle min skraber i undervejs.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


25. maj 2009

Hey Jakob!!
Kan din skål FLYDE i vasken MED kosten fuldt ladet med skum??

Mvh Lars

JEEP

JEEP


25. maj 2009


Ja da, selv med min super badger med onyx (sten) håndtag. Den eneste børste jeg har som ikke ikke virker med denne metode er min Omega 10098 prof. boar, den er for lang og tipper skålen - så den bruger jeg gerne sammen med min Norpro dip chiller/scuttle.


Mvh.

Jakob

Brose


3. juni 2009


Lige en lille update...

Vi har nu fået den første sending varer fra iittala.

Det viser sig desværre at deres lager var kommet til at afsende kopper i stedet for skåle - vi skulle gerne have de rigtig skåle i næste uge - vi krydser fingrene og håber at I kan vente lidt endnu :-)

Mvh,
Brose

Brose


2. juli 2009

Så er der barberskåle :-)
Så lykkedes det langt om længe og det er nu muligt at finde den ultimative barberskål i shoppen :-)

Vores mål har været at finde en god skål til formålet og som samtidig kunne sælges til en fornuftig pris - det mener vi er lykkedes med Iittala Origo. Se evt. min post om emnet lidt længere oppe i denne tråd.

De to nye barberskåle finder du hér:

www.proshave.dk/iittala-origo-orang...

www.proshave.dk/iittala-origo-sort-...

Mvh,
Brose

Grenberg


7. juli 2009


Hejsa

Så dukkede min nye Littala skål fra Proshave op med posten og den kom i brug med det samme, skålen har en rigtg fin størrelse som også passer til min large børste, skålen er rimlig høj i kanten og det er perfekt til at blande skummet op i uden at det flyder over kanterne.

Endnu et godt produkt fra proshave af

MVH

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


31. december 2009

Se, hvad jeg fandt...

Jeg har i min første uge som "hjemmeskummer" brugt en kinesisk risskål til et piske skummet op i. Det har egentlig fungeret ganske godt, men ind imellem havde jeg problemer med at holde skummet under den forholdsvis lave kant.

Jeg var klar over, at jeg skulle have fat i noget andet, da jeg fik øje på en lille skål, min kone havde stående i vindueskarmen i badeværelset. Hun brugte den til hårklemmer og sådan noget.

Den havde lige præcis de lidt højere kanter, så med et snuptag (og fruens velsignelse) blev de to skåle byttet om.

Nu har jeg kigget i bunden af skålen, og blandt meget andet står der: Crabtree & Evelyn, London, og jeg tror faktisk, at det er en rigtig barberskål, som min kone en gang er faldet over et eller andet sted - det sker jævnligt...!

Og når jeg tænker tilbage, så havde vi også en gang en tilsvarende skål til håndsæbe. Den omkom desværre ved en nedstyrtningsulykke for nogle år siden.

Jeg har ikke tidligere prøvet at lægge billeder op her, så jeg er lidt spændt på, hvordan det fungerer, og så synes jeg jo, at det kunne være morsomt, hvis nogen kunne identificere skålen som en rigtig barberskål for mig.

vh
john k-

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk