Forum - Barberkoste - Barberkosten fælder
Bruger 

Kenneth Nielsen


8. marts 2012

Barberkosten fælder
Hej Alle

Jeg har tidligere oprettet en besvarelse i en anden tråd hvor jeg spurgte ind til min Shavemac Silver Tips hårtab.

For nogle måneder siden drejede det sig om ca. to hår pr. barbering, men i dag talte jeg omkring ti stk. For det første synes jeg at det er ubehageligt, at der sætter sig løse hår i barberskummet i ansigtet. For det andet synes jeg altså også, at det virker en anelse foruroligende i forhold til kostens levetid. Nok er der mange hår på en kost, men kosten funktion bliver jo i teorien nedsat for hvert enkelt hår, der falder af. For at føre en analogi kan man jo også sige, at en mand betragter sig selv for skaldet før det aller sidste hår er faldet af hovedet :)

Jeg rengør kosten og lader den stå i åbent rum efter endt barbering, så på den front burde der ikke være noget galt.
Jeg mistænker derfor min opskumningsteknik for at være forkert, men i forhold til de youtube-videoer jeg har set, lader min fremgangsmåde ikke til at være anderledes end f.eks. mantic59's.

Kan man forestille sig, at nogle koste (i dette tilfælde Shavemac) er af ringere kvalitet end andre, eller har i råd til at forbedre min teknik?

Bedste hilsner
Kenneth

Søren H. Møller


8. marts 2012


Hej Kenneth.

Hvis hårtabet tager til, så vil jeg mene, at der er en fejl ved kosten.

Shavemac er ikke kendt for dårlig kvalitet, tværtimod. Men det kan selvfølgelig ikke undgås, at der en gang imellem dukker en kost op, hvor der er et eller andet galt.

Jeg ville kontakte forhandleren, hvor du har købt den og høre deres mening, eller evt. kontakte Shavemac direkte og forhøre dig.
Shavemacs kundeservice skulle efter sigende være af lige så stor kvalitet som deres barberkoste.

Det er svært at udtale sig om din teknik, men...:
1) hårene skal være blødt godt op inden brug
2) undgå at presse/mase kosten ned i sæben.
Et for højt tryk kan forårsage at hårene knækker i bunden af knude lige ved limkanten. Det samme gør sig gældende ved opskumningen og påføringen i ansigtet. Et let tryk er OK, men man bør ikke mase hårene mod skål eller hud.

Hvis det er overholdt, så kan jeg ikke lige se, at din teknik skulle være problemet, men vil fastholde, at der kan være en fejl ved kosten.


Mvh.
Søren

Kenneth Nielsen


12. marts 2012


Hej Søren

Tak for dine inputs. Under de sidste par barberinger har jeg været lidt mildere ved børsten, når jeg har opskummet sæben. Det lader faktisk til, at min teknik har været lidt forkert på det punkt, for antallet af tabte hår er blevet reduceret til 1-2 stk., så jeg kan bare håbe, at det forsætter således.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk