Forum - Spørg Proshaves Kosmetolog - Barberknopper
Bruger 

Flemming Almhøj


4. december 2013

Barberknopper
Et populært emne, men jeg har fået barberknopper (bumselignende) på halsen.

Jeg har prøvet forskellige barbersæber, barberolie, forskellige blade etc. men uden held.

Derfor denne gang har jeg ladet skægget gro og trimmer det så det ikke bliver så langt, men jeg har stadig barberknopper - jeg dubber det to gange om dagen med klorhexidin men uden held.

Nogen anbefalinger, så jeg kan begynde at barbere mig igen.

Brose


5. december 2013


Hej Flemming

Bruger du en DE-skraber eller en flerklingeskraber?

Der kan være en del forskellige årsager til irriteret hud og røder knopper efter barbering, men det lyder som om du har styr på hygiejnedelen, altså at det er rent barbergrej der anvendes rene håndklæder, at du skyller ansigtet og halsen med med koldt vand efter barbering for at få lukket porrerne og at du dupper tørt med et rent håndklæde osv.

Barberer du dig med flere pas, altså både med og imod hårenes retning?
- Hvis du gør det så prøv kun at skrabe med hårenes retning og hvis muligt kun én gang, så du ikke irriterer huden mere end højst nødvendigt.

Har du sart eller fedtet hud?
Hvis din hud er sart vil jeg anbefale dig at prøve en mild preshave og en mild barbersæbe.
Her er Prorasos hvide serie oplagt. Preshaven blødgør skægget, så det bliver nemmere at få en god og ubesværet barbering. Den hvide sæbe giver en lækker cremet skum med et godt glid og er samtidig mild for huden.

Preshave:
http://www.proshave.dk/proraso-pres...

Barbersæbe:
http://www.proshave.dk/Proraso-Barb...

Hvis din hud er en smule fedtet, så vil jeg anbefale at du holder dig fra barberolierne.

Når du har barberet dig, så skyl sæberesterne væk med lunkent vand og skyl herefter med helt koldt vand for at få lukket huden til igen. Dup med en rent håndklæde og prøv med en mild og ikke fedtende aftershavelotion. Her vil jeg anbefale dig den hvide Proraso Liquid Cream Aftershave Balm. Den er mild, tilfører fugt og vigtigst af alt, så fedter den ikke din hud til igen.

Liquid Cream Aftershave Balm:
http://www.proshave.dk/Proraso-Afte...

Lad aftershaven trække ind i huden i et par minutter - Herefter påfører du et tyndt lag Anthony Ingrown Hair Treatment - Det virker rigtig godt imod røde knopper. Brug den morgen og aften.
Om morgenen efter din barbering, som beskrevet herover og om aftenen lige efter du har vasket dit ansigt og halsen, inden du hopper i seng.
Efter et par uger med Ingrown Hair Treatment, skulle du meget gerne kunne se et resultat.

Ingrown Hair Treatment:
http://www.proshave.dk/Anthony-Ingr...

Håber at ovenstående hjælper - Hvis der dukker flere spørgsmål op, så må du endelig spørge.
Give endelig en tilbagemelding om det videre forløb!

Mvh
Proshave / Brose



For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk