Forum - Off-topic (Hyggesnak) - Barberes hos barber?
Bruger 

Jens Christian


25. marts 2013

Barberes hos barber?
Hej jeg kunne godt tænke mig en rigtig barber kniv barbering hos en barber. Heldigvis er der en barber i Aarhus, men har et spørgsmål. Skal man være bange for sygdomme? Altså steriliserer de kniven efter hver barbering?

Ib Keller


26. marts 2013


Jens@. Jeg tror ikke du skal frygte så meget for sygdomme. Så vidt jeg ved bruger de fleste barberer noget der vist nok kaldes "Barbercide". Det er noget desinficerende væske de bruger til deres barbergrejer. Så hop du bare i stolen og få dig en dejlig oplevelse...:-)
Mvh
Ib

Søren H. Møller


26. marts 2013


Hej Jens.

Der er ikke noget at frygte fra den kant.
En moderne barber bruger en ragekniv af Shavette typen, og dvs. at den er med udskiftelig blad på samme måde som en DE-skraber - i hvert fald alle dem jeg har set eller hørt om.


Mvh.
Søren

Brose


26. marts 2013


Hej Jens

Hvis du bor i Århus er det oplagt at slå vejen forbi enten Barberen i Sct. Clemensstræde eller den nye salon Barber Lounge i Rosenkrantzgade.

Begge steder kan du få en fadøl mens du venter, og en super barbering.

Der er ret skrappe regler i Danmark omkring desinficering, så de bruger, som Søren skriver det, shavetter med udskiftelige klinger, så der er ikke nohget at frygte mht.smitte :-)

Er helt enig med Ib - det er bare med at komme afsted :-)

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk