Forum - Skrabere og barberblade - Barbeblade ideer ?
Bruger 

Grenberg


18. december 2009

Barbeblade ideer ?
Hej folkens

Jeg skal snart have blade hjem til mine skabere og har med stor fornøjelse brugt Derby og Feather, men nu er det på tide at udvide horisonten og prøve nye mærker.

Nogle gode forslag til blade, gerne en mellenting mellen de to ovenover.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


18. december 2009


Jeg har været så heldig, at modtage blade sammen med nogle af de skrabere, jeg har købt.

Perma-Sharp er tyrkisk ligesom Derby og ligger på linie med Derby, men nok sværere at få fat i.
Personna er også et ret godt blad.

Tester p.t. Shark og Gillette Platinum. Sidstnævnte syntes jeg kun lige var marginalt bedre end Merkur, men efter at have prøvet det i en anden skraber, føltes det lige pludseligt ret godt - så nærmere test følger af disse.


Jeg har selv overvejet, om ikke man skulle investere i en af de 'sampler packs' der sælges mange steder, så får man da afprøvet nogle blade, og har derefter muligheden for at vælge sine favoritter.


Mvh.
Søren

JEEP

JEEP


20. december 2009


Gillette 7 O'Clock SharpEdge (gul pakning) er lige netop en mellemting mellem et Derby Extra og et Feather. Jeg prøvede det i 14 dage, det giver en mild og tæt barbering, men desværre gav det ming også en rigtig nasty omgang indgroede hår - noget jeg har en tendens til med de skarpere barberblade på markedet.

Rød Personna er også et udemærket blad, men Derby Extra er mildere og giver en ligeså tæt barbering for mig.

Gillette Platinum (også kaldes svenske Gillette) er meget populære, men i min optik er de alt for grove og slet ikke behagelige.

Crystal er magen til Derby Extra.

De Israelske no-name blade som bl.a. findes hos Shaviong Shack er gode og milde, men de holder kun til to barberinger før de er så sløve at de gør ondt at barbere sig med.

Feather er for skarpe og giver mig indgroede hår i vildskab.


Mvh.

Jakob

JEEP

JEEP


20. december 2009

Sv:
Merkur er forresten langt bedre end deres rygte, fandtes der ikke Derby Extra ville jeg nok bruge dem fast.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk