Forum - Andre produkter - Ballistol Neo-Ballistol olie
Bruger 

Grenberg


6. august 2021

Ballistol Neo-Ballistol olie
Hej Alle

Jeg prøvede at købe sådan en flaske olie på 50 ml. med på ferie i sommerhus og skal da love for at den blev brugt. Tør hud, irritation og den største af vores piger og hendes far med små sår, fik lige en omgang.

I min næse er den altså ikke for god så brugte den uden dørs, men hva. det den skulle hjælpe hjalp den med. Utrolig god til tør hud især og den gør altså et eller andet med sår, kom den også på efter en DE skraber kom for tæt på under næsen. Tror at den 50 ml l holder længe da den er forholdsvis drøj i brug.

Fedt produkt som Proshave har fået hjem.

Ballistol olien er nu fast inventar i hjemmet

Grenberg


27. februar 2022


Ballistol universal olie

Nu har jeg fået olien fra universal serien, den er simpelthen genial til at smøre sine skrabere med. Havde en ælde Gillette vintage skraber hvor hængsler kørte trægt, den kører nu som en drøm. Det er også fedt at den kommer med "sugerør" så man nemt kan kommer ind hvor det er svært.

Super lækker serie.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk