Forum - Barbercremer og -sæber - Badeanstaltens barbersæbe
Bruger 

ChristianHR


10. februar 2012

Badeanstaltens barbersæbe
Hej Forum!
Jeg har lige forsøgt mig for 2. gang med badeanstaltens barbersæbe (Den sorte med sandeltræ). Denne gang lod jeg noget vand opbløde sæben, så jeg kunne få noget ekstra på børsten.
Jeg skummede sæben op i skål med minimal vandmængde og tilsatte derefter lidt efter lidt.
Jeg synes virkelig ikke jeg kan få noget ordenligt skum ud af det. Det tørre hurtigere end jeg kan nå, at tage skraberen på bordet og sætte den op til ansigtet.

Er der andre som har haft held med sæben? Eller er der flere som har oplevet det samme som mig? :)

mvh
Christian

Martin


11. februar 2012


Jeg har selv haft den og det var den største gang bras jeg nogensinde har prøvet
Havde samme problem som du; havde endda sæben i blød mens jeg var i bad.

Forsøgte med den et par gange, men efter en 5-6 forsøg på at få den til at fungere smed jeg den ud

Brose


11. februar 2012


Hej Christian,

Først og fremmest velkommen til Proshave!

Jeg har tidligere testet et par af Badeanstaltens produkter og bla. deres barbersæbe - Uden at sige for meget, så kan jeg i hvert fald godt garantere at Badeanstaltens barbersæbe aldrig bliver en del af Proshaves sortiment :-)

Misforstå mig ikke - Produkterne er flotte og ser hyggelige ud, men der er simpelthen alt for langt i mål, selv når man sammenligner den med bare nogenlunde fornuftige barbersæber.

Desværre er der en del produkter på markedet som ikke fungerer efter hensigten og som mest af alt virker som om de er fremstillet af folk der ikke har sat sig grundigt nok ind i tingene først.
Af samme grund gør vi altid det, at vi tester alle produkter grundigt inden vi tilføjer noget på Proshave.dk - Vi vil simpelthen være sikre på at vi kan stå inde for kvaliteten!

Forhåbentlig er du ikke blevet helt afskækket mht. faste sæber - Prøv evt. med en Mitchells Woolfat, en Tabac, en Taylor Of Old Bond Street, Pils eller en Proraso barbersæbe med Eucalyptus og Menthol. Proraso sæberne er i den bløde og nemme ende af skalaen hvor de andre godt lige kan kræve et par forsøg ekstra i starten. Hvis du ikke allerede har læste den, så kast også lige et blik på vores guide til den ultimative barberskum med barbersæbe :-)

Go' fornøjelse og lad os endelig høre hvad der sker herfra!

Mvh,
Brose / Proshave

Søren H. Møller


11. februar 2012


Jeg har også sæben, og kan kun tilslutte mig de ringe egenskaber som barbersæbe - som hånd/krop sæbe er den ret god.

Som Brose skriver, så er der en del sæbemagere som laver fortrinlige håndsæber, og for at udvide markedet lidt, smider de lige en barbersæbe i sortimentet, en sæbe der oftest er fremstillet på samme måde som håndsæben.
Det duer bare ikke til en barbersæbe. Der stilles betydeligt flere krav til en barbersæbe; skummets holdbarhed, beskyttelse af huden og glidet bare for at nævne nogle.
Skulle I komme forbi Munkholm barbersæbe, så er den ret magen til Badeanstaltens, så spild ikke pengene.

Der findes til gengæld også sæbemagere, som virkelig undersøger, hvad der kræves, og tester grundigt inden de sender en sæbe på markedet, og her kan jeg varmt anbefale Nanny's Silly Soap (Engelsk) og Queen Charlotte Soaps (Amerikansk).
Jeg ved at Sharon som står bag Nanny's, sender sine sæber ud til test inden hun laver en egentlig produktion. Og Matthew der står bag QCS er selv vådbarberer, så han ved også, hvad der kræves.


Mvh.
Søren

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


11. februar 2012


Hejsa

Jeg kan desværre ikke bidrage vedrørende Badeanstaltens barbersæbe da jeg aldrig har prøvet den. Jeg må så tilstå at jeg oplever præcis samme senarie med Nanny´s sæben. Skummet er fint stabil, når jeg blander det op i min skål. Efter at jeg kommer den i ansigtet udtører den totalt og intet glid til følge, inden for max 1 minut. Nu bliver Nanny´s sæber jo rost meget her på siden, men jeg kan ikke få den til at fungere. Er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg gør galt, siden at jeg slet ikke kan få den til at fungere?

Sorry, håber ikke at det gør noget, at jeg blander Nanny´s sæben ind i debatten.

Mvh Cato

Grenberg


11. februar 2012Hej Cato

Nanny's sæber er for mig lidt ligesom Mitchells, de kan være svære at få noget godt ud af men når det lykekdes siger det spar to. Min erfaring siger mig at det generelt tager længere tid at lade kosten op og så skal der mere vand end en almindelige sæbe og opskummningen tager også længere tid men så får du også en genlial skum hvorman kan mærke at det olie der er i giver et godt glid. De to jeg har prøvet dufter himelsk.

Skulle jeg vælge imellen Nanny's og Mitchells ville jeg til en hver tid vælge Nanny's på grund af duften.

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


11. februar 2012


Hej Grenberg

Jeg har nu også ladet min kost mere end rigeligt, de gange jeg har forsøgt mig med den. Elsker rå mængder at skum, når jeg skal barberes. Der bliver ikke sparet på sagerne;o). Jeg elsker simpelthed en luxus barbering, med et tykt lag skum pr. pas.

Min mistanke har også selv været for lidt vand, men har flere gange haft en fornemmelse af, at jeg var ved at gå over grænsen i mængden af vand jeg har tilført. Jeg må nok eksperimentere lidt mere med den og se hvor meget vand der rent faktisk kan tilsættes denne sæber før at skummet crasher. Mange tak for dit indput:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 11. februar 2012 kl. 12:37

ChristianHR


11. februar 2012

Tak for velkomsten Brose! :)
Jeg er skam slet ikke blevet afskrækket af sæber. Jeg er benovet over skummet jeg får af den hvide Proraso sæbe og Palmolive sticken :) Jeg var bare lige forbi en butik som forhandlede Badeanstaltens produkter og tænkte, at det var en hurtig og billig måde at prøve noget med sandeltræ i.
Til dagligt barbere jeg mig med en Merkur 34C og den hvide Proraso sæbe, helt uden problemer.
Kunne bare ikke forstå at jeg kunne få bedre skum med en opvaskebørste og Vel-opvaskemiddel. End jeg kunne med Badeanstaltens barbersæbe ;)

mvh
Christian

Brose


11. februar 2012


Hehe.. ja, Vel-opvaskemiddel skulle efter sigende give nogle rigtig gode bobler, men bør nok kombineres med en god fugtighedscreme ;-)

Mvh,
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk