Forum - Aftershave - Anthony Razor Burn Repair
Bruger 
JEEP

JEEP


5. juli 2009

Anthony Razor Burn Repair
Dette produkt har den længste indholdsfortegnelse jeg nogensinde har set på et barberprodukt, det virker som om at Anthony har samlet alle de aktive ingredienser fra de mest populære aftershave balsam på markedet i ét produkt - samt tilføjet et par af deres egne.

De mange ingredienser samt Anthonys egen beskrivelse af produktet lover meget og jeg må indrømme at min første tanke, da jeg hørte om produktet var; ”Åh nej, endnu et moderne gør-det-hele-super-produkt, som kun kan skuffe”. På den anden side var anmeldelserne gode nok til at jeg var nødt til at teste produktet.

Pris:
Anthonys produkter er ikke billige, deres Razor Burn Repair er ingen undtagelse, men det nedenstående taget i betragtning kan jeg heller ikke få mig til at kalde produktet for dyrt

Kvalitet:
Dette produkt lever rent faktisk op til hvad det lover! En glædelig, men desværre sjælden, overraskelse når det gælder denne type ”moderne” barberprodukter. Plasticflasken er ikke noget særligt, men den er praktisk og solid. Den fedtede/klistrede konsistens og den mintgrønne farve som produktet har kræver måske en smule tilvænning for nogle, i hvert fald for mig

Helende egenskaber:
Anthony Razor Burn Repair bekæmper irritation og smårifter hurtigere og mere effektivt en noget andet produkt jeg har prøvet, med Thayer's Witch Hazel som en mulig undtagelse. Jeg tog et par barberinger med et gammelt blad og lidt for meget tryk for virkelig at se hvad produktet kunne (ja, jeg er nok lidt skør); produktet fjernede ca. 90% af irritationen og 100% af kløen på 15-20 minutter

Kølende egenskaber:
Af en balsam at være har dette produkt nogle imponerende kølende egenskaber, her gør peppermynten og eucalyptusen deres job fortrinligt

Duft:
Produktet har en meget neutral duft af ”medicineret” pebbermynte. Ikke lige min kop te, men heldigivs forgår duften hurtigt og virker ikke forstyrrende på ens aftershave/cologne

Effektivitet:
En lille dråbe dækker overraskende meget; jeg regner med at en enkelt flaske holder særdeles længe

Fugtgivende egenskaber:
Som en balsam skal være det, er dette produkt en meget effektiv fugtgiver, dog måske ikke helt så effektiv som en klassisk balsam, f.eks. Proraso. Selvom produktet er fedtet og klistret til at starte med efterlader det huden blød og tør, ikke fedtet

Den eneste grund til at jeg ikke bruger dette produkt hver dag er at jeg, hvor dumt det end kan lyde, finder det kedeligt. Den klassiske kombination af alkoholbaseret aftershave og Thayer's Witch Hazel er bare så meget mere tilfredsstillende for mig. Men jeg er glad for at have Anthony Razor Burn Repair ved hånden til de lidt for tætte barberinger.
Hvis man leder efter et enkelt, super effektivt og gennemgående praktisk produkt som fjerner irritation som dug for solen, så er det her helt sikkert et produkt du bør se nærmere på.


Mvh.

Jakob

Grenberg


6. juli 2009


hej jacob

Igen en super anmeldelse, jeg er dog lidt forvirret da jeg har læst på en anden siden at dem virker bedøvende og kun anbefales at bruges lokalt ??

MVH

Grenberg

JEEP

JEEP


6. juli 2009


Jeg opfatter den ikke som direkte bedøvende, men pebbermynten har en vis "døvende" effekt på huden.


Mvh.

Jakob

Brose


6. juli 2009


Hej Jakob og Grenberg,

Jeg har også selv set flere forskellige vejledninger til dette produkt og også nogle sider hvor de nærmest beskriver det som om man kun lige skal bruge cremen på et enkelt punkt eller to.

Det korte af det lange er at Razor Burn Repair påføres på de barberede områder umiddelbart efter barberingen - Som Anthony selv skriver det på flaskens vejledning:

Method of use: Apply immediatly after shaving to all shaved areas.

Jeg må desudeden sige at jeg heller ikke synes at bedøvende er det helt rette ord ord at bruge om virkningen - jeg ville nok foretrække at kalde det beroligende, alternativt meget svag bedøvende virkning :-)

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk