Forum - Andre produkter - Anmeldelse: The Handmade Soap Co, troldnød
Bruger 

Grenberg


24. marts 2012

Anmeldelse: The Handmade Soap Co, troldnød

Jeg ville lige dele min mening om en af sæberne fra The Handmade Soap Company.

Har i næsten 4 uger brugt sæben med troldnød som ansigtsrens to gange om dagen og er den så genial som Proshave lover, det vil jo vise sig i denne anmeldelse.

The Handmade Soap Company:
Produkterne er håndlavet af en lille irsk producent, ejeren Donagh Quigley startede som stråtækkemand men havde for lidt at lave, så efter en tur i Australien hvor han så nogle håndlavet sæber fik han en ide om at selv gå i gang. I dag han har virksomheden sammen med sin kone Gemma og sjovt nok har de til huse i en gammel nedlagt barbersalon. Der bruges naturlige ingredienser i produkterne.

Emballagen:
Sæben kommer i en lille fin papæske som har et fedt retro look, ligner noget fra gammel tid af, virkelig gemmenført.

Opskumning:
Sæben er meget nem at skumme op i hænderne og giver massere af sæbe til en god vask.

Duften:
Proshave beskriver duften som ceddertræ, juniper og grantræ og det er ikke helt ved siden af, den har også en mild sæbe duft. Jeg kan rigtig godt lide dufen som er ren og mild.

Bruger venligheden:
Sæben er som før nævnt nem at skumme op, den er en fornøjelse at arbejde med og så udtørrer den ikke huden men faktisk gør den glat og klar til en evt barbering.  Man føler at den renser godt uden at være for hård ved huden.

Konklusion:
Normalt fortrækker jeg ansigstrens som flydende da jeg synes de er nemmere at have med at gøre og så bruger familien ikke den rens, mine faste rens igennem længere tid har været Ole Henriksens som jeg er meget glad for (den koster jo så også en hel del mere) så der er noget at leve op til.

Min første kommentar om troldnøds sæben er helt kart "man får rigtig meget for pengene" Sæben har været brugt i snart 4 uger og der er kun brugt en lille del, gætter på at den vil holde 2-3 måneder og det er da flot klaret af et produkt til 39 kr. Den renser godt uden at udtørre og den dufter godt. Indrømmer at jeg har været skeptisk over for den men er på det sidste blevet mere og mere glad for den. En sæbe i den kvalitet og til den pris er genial og den kan absolut anbefales herfra. Kunne godt finde på at genbestille den.

Skal man sammenligne den med sæben fra Proraso Cutting Edge serien så vil jeg mene at The Handmade Soap Co vinder med flere boldlænger, både på duft og virkning.

Må på falderebet lige komme med bemærkning, er rimlig træt af at jeg ikke købte barbersæben med, den kunne være rigtig spændende at prøve men det må blive næste gang der skal handles ind.

Karakter tid:
På skalen fra 1-10 hvor både pris,kvalitet og brugervenlighed indgår får den et 9 tal

Lad mig endelig få nogle kommentarer fra andre der har prøvet produkterne fra The Handmade Soap Company

Hilsen fra

Grenberg

Claus Olesen


25. marts 2012


Dejligt med en gennemført anmeldelse, nu vi har læst om din begejstring i flere uger. ;-)
Kunne være man skulle smide en bar med i næste bestilling, de kr. 39,- er jo ikke alverden og det lyder jo godt ud fra din anmeldelse. :-)

Andreas Skjæmt Andersen


26. marts 2012


Jeg har hhv. carbolic, shaving og whitch hazel sæberne og de ser rigtig fine ud, men med så mange sæber jeg har pt. og ikke normalt bruger ansigtsrens kommer der til at gå mindst et år før jeg åbner denne pakke.
Min er en sammenpak, så de er dog pakket sammen i cellofan og ikke i pap, som jeg kan se din er.

Det er dog dejligt at vide man kan forvente noget godt af dem :-)

Sidst opdateret den 26. marts 2012 kl. 10:37

Esben Villumsen


1. april 2012


Har netop modtaget en sådan sæbe og nu dufter badeværelset af fyrreskov ;-)
Har  kun brugt produktet en enkelt gang, så det er lidt svært at komme med en ordentlig vurdering endnu.

//Esben

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk