Forum - Andre produkter - ANMELDELSE: ProShave Scuttle i Blå/Orange
Bruger 
CHSeifert

CHSeifert


21. juni 2012

ANMELDELSE: ProShave Scuttle i Blå/Orange
Jeg modtog min ProShave Scuttle i dag med posten sammen med 2 dåser TOBS barber creme (Mr. Taylor & Avocado) og 3 tuber Marvin tandpasta (2 kanel mint og 1 aqua mint, Lakrids Mint er stadig min favorit, men kanel mint er meget tæt på at være ligeså god)

Købte den Blå/orange udgave - og må sige, at den blå farve de har benyttet til den er lige i min smag - nærmest en kobolt mørke blå med flot kontrast til den orange brune inderskål og inderkant. Børste logoet på hver side af skålen er også et fint ekstra lille touch, som jeg bemærker med det samme.

Håndtaget til scuttlen er yderst vellavet - tykt og fyldigt og efterlader et meget flot kvalitetsindtryk !

Der er 2 anker som jeg lige ser det ved denne - ELLERS MEGET - fine Scuttle:

1. Inderskålen mangler efter min mening en rillet bund og/eller 3 små bumps på størrelse med en lille mikro ært nede i bunden af skålen - noget som gør det lettere at holde en sæbe på plads og faktisk også hjælper lidt, når der skal piskes god fyldig skum op hurtigere med en barber creme efter min mening - men dette er en lille detalje, der måske kan overvejes til ProShave Scuttle version 2 ;-)

2. Inderskålen står ikke helt stabilt fladt på bordet alene - ved godt den er håndlavet, men det må gøres lidt bedre da jeg agter at bruge inderskålen til at bløde min kost op i inden barberingen, og den skal derfor stå alene med lidt varmt vand og en kost i, mens jeg fylder scuttlen op med vamt vand og henter mit andet software og hardware grej frem til barberingen. Den kan da fint stå, men den rokker lidt ujævnt frem og tilbage, så det trækker altså 1 karakter fra i samlet bedømmelse :(

Gav scuttlen en tur i opvaskeren ved 55 grader inden brug.
Tog en dusch, hentede mit barber grej frem - valgte Mühle R41 Grande, Trumper Almond Shaving Cream, Simpssons Polo 10 Super 3-Band børste og et Gilllette 7 O'Clock Blue SP barber blad.
Blødte min Polo 10 kost op i inderskålen med lidt varmt vand i.
Fyldte varmt vand i selve underskålen. Smurte lidt Proraso Hvid Pre Shave creme i ansigtet, tog min børste op fra inderskålen, hvor den stod i blød, rystede den et par gange og smurte den 12-15 gange rundt i dåsen med Trumper cremen.
Satte inderskålen ned i yderskålen og gik i gang.

Fik efter 3 minutters tid en fin konsistens på skummen, som jeg foretrækker den - lidt tyk yoghurt agtig i konsistensen.

Kunne måske godt foretrække en lidt større inderskål til at lave skummen i, men det kræver jo logisk nok så en større en yderskål og dermed en større scuttle - og den størrelsen scuttlen har nu er faktisk fin nok - mens en større scuttle begynder at give plads problemer på min håndvask - så ProShave har naturligvis måtte indgå et par kompromisser, da de bestemte sig for en passende størrlese på scuttlen - og alt ialt så syntes jeg de har valgt rigtigt. Måske de i fremtiden med ProShave Scuttle Version 2.0 kunne overveje at få lavet en XL ProShave Scuttle, som de lader være 3-4 cm større i diameter og måske så tager 499,- for den og beholder den nuværende og kalder den L og beholder prisen på de rimelige 299,- for den. Bare et forslag til gutterne på ProShave fra én Feinsmaker til en anden ;-)

De kunne også få lavet en XXL one-piece scuttle, som er 6-7 cm større i diameter til f.eks 799,- så de dækker alles ønsker.
Tror seriøst ProShave kan sælge deres Scuttle til barber fans over hele verden, særligt UK og USA shave fanatics, da den de har her virkelig er i lækker kvalitet og rimelig prissat. Schwarzweld Keramik i Øsrtrig er vel største konkurrent - men de har kun Paypal betaling og dette har afholdt mig fra at købe deres ting indtil videre. Kan også godt lide et 2-piece design, så man let kan tage inderskålen ud og rengøre den grundigt for barber creme/sæbe rester, men man blot behøver at skylle den større yderskål. En one-piece scuttle vil være svær, om ikke umulig, at få rengjort helt for creme og sæbe rester og vil kræve en tur i opvaskemaskinen, hvis den skal holdes helt ren.

Tilbage til min barbering……
Ved andet pass var skummeet stadig lunt og dejligt og selv ved tredje pass hvor der nu var gået 12-14 minutter siden jeg hældte vand i scuttlen til en start var skummet stadig behagelig lunt - særlig lækkert til om vinteren, skulle jeg mene :)

Alt ialt er jeg glad for mit køb.
Selve scuttlen er yderst veludført og ligner for mig keramisk kvalitetshåndværk. Håndtaget er meget behageligt at holde i - og scuttlen gør, hvad den er købt til - holder skummet lunt i helt op til 15-20 minutter afhængig af temperatur i rummet, luftfugtighed og hvor varmt vand man hælder i scuttlen til en start naturligvis.

Positive ting:
Meget flot design,
Passende størrelse,
2 piece design,
Fair pris,

Negative ting:
Inderskålen står ikke helt plant på lige overfalde,
Der kunne være lavet riller/bumps i bunden af inderskålen, som gør det nemmere at skumme op fra særligt barber sæbe, men også barber creme,
Nogle vil måske mene scuttlen er lige det mindste, men igen dette er en individuel vurdering - man kan aldrig gøre alle tilfredse, så hvis jeg var ProShave, så ville jeg lave en Xl udgave i 2 piece-design til 499,- og en XXL udgave i one-piece design til 799,- Tilføj rilleri bunden af inderskålen på alle modeller og I har en vinder, der kan sælges til samtlige medlemmer af Badger and Blade, Shave my Face, The Shave Den m. fl. barber fora.

Bedømmelse:

Design: 9/10
Kvalitet af håndværk: 9/10
Scuttlen i brug: 9/10
Pris: 9/10

Total: 9/10

Sidst opdateret den 21. juni 2012 kl. 00:51

Søren H. Møller


23. juni 2012


Rigtig fin anmeldelse [thumb-up smiley]

Jeg er dog ikke helt enig i dine ankepunkter :o)

Inden Proshave scuttlen havde jeg fået lavet en "custom" scuttle ved en keramiker som opfyldte mine ønsker. Inderskålen i min custom har vist sig at have samme størrelse som Proshaves - hvilket efter min mening gør den helt perfekt.
Bevares, jeg har da et par barberkoste som blomstrer så meget, at de næsten fylder inderskålen, men så kræver det bare lidt mere arbejde at skumme op.
Bortset fra de par stykker, så synes jeg skålen har en god størrelse til den gennemsnitlige barberkost.

Da jeg fik lavet min "custom", talte jeg faktisk med keramikeren om riller i bunden, men han syntes, jeg skulle lade være af hensyn til slid på barberkosten, og den dag i dag, er jeg glad for, at jeg lyttede til ham, og har en helt glat skål.

Jeg opbløder også min kost i inderskålen, men den får da bare lov at hænge på yderskålen, som jeg har fyldt inden. Når jeg så skal til at skumme op, hælder jeg alt vand fra begge skåle, og fylder yderskålen op igen - "No problemo!" som Arnold ville have sagt  ;o)


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk