Forum - Skrabere og barberblade - Anmeldelse af Muhle Rocca DE skraber, JET sort
Bruger 

Grenberg


6. marts 2019

Anmeldelse af Muhle Rocca DE skraber, JET sort
Kære Proshave brugere

Jeg har et eller andet med DE skraberne fra Muhle, egentlig synes jeg at deres standard hoved som de bruger på de fleste modeller (R89) generelt er for milde til min smag, hvor i mod deres open comb (R41) udgave lige er hård nok, jeg kal ikke bruge den flere dage i træk uden at huden bliver ødelagt.

Nå men da jeg første gang så den nye model Rocca blev jeg solgt, dens design er rigtig fed uanset om det er kork, den alm sorte eller den helt sorte JET. Prisen er desværre også derefter så derfor har det afholdt mig, indtil den dag jeg på nettet så en anmeldelse af den, som bare var god. Drømmen blev dog lagt på hylden indtil min fødselsdag, der lå fra Familien købt hos Proshave, 1 stk. Rocca sort Jet DE skraber.

Førstehånds indtryk, Ja den kommer i den klassiske muhle papæske og de har lagt et enkelt muhle blad med i (tænker sit), selve skraberen er for mig bare en skønhed, den er virkelig fræk at se på. Den er 3 delt som de fleste andre muhle skrabere, let at rengøre. Den er tungere end R89/R41 som ligger godt i hånden og grundet det knubret håndtag er den god under barbering. Hovedet er et nyt (vistnok R86) men minder om en lidt tungere udgave af R89.

Hvordan er den så i brug, kan siges med et ord "Super" den er måske den bedste i min samling, jeg kan på 2 pas få en barbering som er både helt tæt og uden irritation og jeg kan bruge den dagen efter igen uden gener. Den minder i tæthed om en mellenting af R89 og R41 hovedet og så med en lidt tungere vægt.

Er den så pengene værd: Ja i den grad, dette er min nye favorit skraber og den slår resten af samlingen i tæt barbering.

Karakter 9/10

https://www.proshave.dk/muhle-de-sk...

Brose


6. marts 2019



Fedt at læse om dine erfaringer med Rocca-skraberen, Grenberg!

Må også personligt sige, at de 3 Rocca skrabere er blandt mine absolutte favoritter når det kommer til design, materialer og funktion.

Ha' en go' dag!

Mvh
Brose / Proshave

Sidst opdateret den 6. marts 2019 kl. 16:17

Grenberg


11. april 2019


Opdatering 11-04-2019

Nu har jeg brugt den Rocca skraber længe og jeg må sige at den bliver bedre og bedre, det er et rent bæst der med det "rigtige" blad kan tage et 4 dages skæg med 2 pas. dette er ikke sket med andre skrabere endnu, og jeg kan bruge den hver dag hvad jeg ikke kan med R41 dag den er for aggresiv.

Den er helt klart min ynglings skraber og kan simpelthen ikke rose den nok.

Hardy Christensen

Hardy Christensen


2. maj 2019

Grønberg
Hej Grønberg hvilket blad bruger du til Rocca skraberen
Mvh
Hardy

Grenberg


28. maj 2019


Hej Hardy

Jeg bruger forskellige blade, dog mwst Voskhod da lageret af de andre (derby,astra,shark) er skrumpet ind.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk