Forum - Barbercremer og -sæber - Anmeldelse af LEA Classic Barbersæbe i træskål
Bruger 
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


1. marts 2015

Anmeldelse af LEA Classic Barbersæbe i træskål
Jeg har for lidt tid siden anskaffet mig lidt produkter fra LEA. Disse er blevet testet og her under følger mine erfaringer med LEA Classic Barbersæbe i træskål.

Egenskaber under barbering: Sæben er ret nem at arbejde med. Jeg er blevet stor fan af at skumme sæber op i ansigtet og til dette er denne sæbe super god. Den er nem at styre og skummer hurtigt op. Skummet bliver super lækkert og giver et godt glid til skraberen. Huden beskyttes godt og jeg oplever ingen irritation under eller efter barbering. Produktet indeholder Lanolin. Lanolin har en magisk virkning på min hud under barbering ved brug af barbersæber. Jeg ved ikke om det er pga. Lanolinen men jeg oplever det samme med andre Lanolin holdige barberings produkter, så det er jeg ret sikker på at det er. Lanolin holdige produkter beskytter min hud fantastisk under barbering. Jeg har ikke de samme tendenser til hud irritation, som ved brug at andre sæber. Med denne sæber har jeg faktisk ingen hud irritation oplevet, så dette er faktisk en af de bedste sæber jeg har prøvet. Jeg indrømmer gerne at jeg generelt er mest til barbercremer, da jeg syntes at de beskytter min hud bedre end sæberne gør. Denne er dog en undtagelse. Denne sæbe beskytter huden super godt. Af hensyn til egenskaber under barbering, kan den varmt anbefales.

Efter barbering: Her er jeg igen nød til at understrege det fantastiske ved Lanolin holdige produkter.  Huden efterlades silke blød. I takt med at ansigtet tørrer mere og mere op, bliver ansigtet mere og mere silke blødt. Jeg barberer altid 3 pas til BBS. Efter barbering med dette produkt, skal jeg lige love for at der er dømt BBS ala silke. Det er nok den bedste måde jeg kan beskrive det.

Duften af produktet: Her syntes jeg personligt at produktet er en smule anonymt. LEA´s classic serie har en duft af Sandeltræ og Moss. Lækker duft, men jeg syntes personligt a den er en smule for svag i duften. Den kunne godt have lidt mere "kant" efter min mening. Det er helt sikkert en smag sag, men jeg kunne godt tænke mig en lidt større duft oplevelse end tilfældet er her. Jeg elsker duften af Sandeltræ. Jeg har andre produkter med duft af Sandeltræ, som jeg får større duft mæssige oplevelser af.

Opsummering: Alt i alt er der tale om et super lækkert produkt! Som altid i en hård sæbe, har du et produkt der holder længe grundet drøjden i den hårde sæbe puck. Produktet leverer en fantastisk oplevelse i alle facetter. Dog syntes jeg som sagt at duften er en smule for neddroslet. Jeg kan klart anbefale produktet. Jeg oplever super barberinger med denne sæbe og er sikker på at du kommer til at gøre det samme hvis du vælger at prøve produktet. Alt i alt et super produkt, så jeg klart vil anbefale.

Sidst opdateret den 1. marts 2015 kl. 11:34
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk