Forum - Barbercremer og -sæber - Anmeldelse af Cella Barbercreme
Bruger 

Grenberg


6. november 2016

Anmeldelse af Cella Barbercreme
Cella barbercreme
Anmeldelse af Thomas Grenberg

Jeg har brugt en skala fra 1-10 og brugt gennemsnittet til sidst i samlet bedømmelse

Duft 8 Denne creme dufter kraftigt af marcipan/mandel, som  for nogle kan den måske virke tung i duften, men jeg kan personlig rigtig godt lide den og den bliver ved under selve opskumning og i brug.
Skumning  8 Cella er mere hård i konsistensen end de fleste mærker og det skal man lige vænne sig til, men kosten er hurtigt fyldt op. Under opskumning skal der bruges en del vand men man får en rigtig fed cremet konsistent ud af det. Let at skumme op.

Skummet 7 Jeg kan nu bedst lide en luftig fluffy skum og det får man ikke her, derimod er den fed og under brug skal kosten måske have lidt ekstra vand. Den er nem at påføre huden og lægger sig pænt.

Fugtighed 9 der er virkelig godt med fugtighed og pleje i skummet og det kan godt have en tendens til at fedte under brug  og så skal man lige tilføre lidt ekstra vand men så får man også et rigtig godt glid i skraberen og en beskyttelse der er super fin.

Hudfølelse 9 Selvom skummet lige efter barbering kan fedte huden, tørrer den hurtig ind til en virkelig lækker følelse af velplejet hud og ved en enkelt barbering sløjfede jeg aftershaven og alligevel bliver huden ved med at være velplejet, dette oplever jeg ellers kun ved meget få mærker.

Samlet 8,2 Cella er en rigtig god barbercreme hvis man kan lide marcipanduften. Jeg synes man for et godt produkt til pengene og den er på niveau med flere andre top mærker.  Jeg glæder mig allerede til næste barbering med den

Brose


8. november 2016


Hej Grenberg

Interessant at læse din anmeldelse!
Det glæder mig at du kan li' Cella barbercremen. Er selv ret vild med den lækre intense mandelduft.

Ha' en go' aften!

Mvh
Brose / Proshave

CHSeifert

CHSeifert


11. november 2016


Dejlig anmeldelse. Lad os få nogle flere her på forummet.

Cella er en klassiker.

Jeg har ejet 2 potter af den i rød plastik. Dejlig sæbe - men det er nærmer en croap, dvs. mellemting imellem en soap og en cream, altså midt imellem creme og sæbe.

Jeg hørte nogle rygter om, 1 kg blok Cella udgaven var en smule bedre. Nægtede at tro på det.
Det var bare tosser, der mente dette.

Ok, nu er jeg så selv en tosse.

1 kg blok udgaven er et niveau bedre end den, der kommer i den røde dåse.

Den giver et mere fyldigt skum, en bedre beskyttelse under barberingen og en endnnu bedre fonemmelse efter barberingen.

Gør det den røde dåse til et dårligt produkt. NEJ, det er fantastisk produkt.
1 kg blokken er bare den smule bedre.

Forklaring følger.

Cella laver de 2 sæber på 2 forskellige måder. Kigger du på indholdsfortegnelsen for de 2 produkter, så er de ens. Blot er det byttet om på 2 ingrediensers rækkefølge. Dvs hvor meget der er af den ingrediens i sæben. Dette giver forskellen. Hverken mere eller mindre.

Begge produkter en fantastisk gode. 1 kg Cella blokken er bere det lidt bedre.

Jeg har 200-300 barber sæber og cremer, så jeg opbegavrer min 1 kg blok i køleskabet i lufttæt pose.
Har 400 gram tilbage - har givet flere prøver ud til andre og har 250 gram i min porcelaæns bowl.
Bruger nok Cella 2-3 gange årligt. Giver mig en fantastisk barbering hver gang. Foretrækker den i December af en eller anden grund.

Grenberg


11. november 2016


Hold da magle troede de to var ens bortset fra størrelsen. Rigtig god indo CHSeifert. Må da prøve den store udgave når den "lille" er brugt

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk