Forum - Generelt - 9 måneder med DE-barbering og generel erfaring
Bruger 

Kasper Magnussen


18. februar 2010

9 måneder med DE-barbering og generel erfaring
Medio April sidste år bestilte jeg, efter lang tids læsning på B&B og dette forum, et Proshave startsæt. Jeg må indrømme at jeg efterfølgende bestilte Taylor of Old Bond Grævlinge børste og barbercreme fra et andet site efter en måned tid men nok om det.

Det at gå igang med DE-barbering har været fantatisk, en form for wellness til ansigtet og jeg vil sige at så meget som jeg er tilfreds med barbering med børste er mere end tilfreds med Prorasos skum på dåse. Det er genialt de dage jeg kommer sent op :-)
Proshave var så venlige at sende en rejseskum med mit første sæt og det er jeg fuldt ud tilfreds med. Inden dette var jeg ikke klar over hvor utroligt praktisk det er at have sådan en lille flaske til at have med i toilet tasken.
Anden bestilling i Juni var egentlig bare en "røvfuld" barberblade, men Proshave var igen så venlig at sende et par Derby blade med. Dette er jeg utrolig taknemmelig for og når jeg bestiller næste "læs" her i weekenden skifter jeg fuldstændigt over fra Merkur til Derby.

Det ser desuden fint ud med de nye produkter fra Proraso, de skal helt sikkert prøves og en genial ide med de "rejseæsker". Så har man mulighed for at prøve om et produkt er noget for en inden man spendere hele opsparingen på produkter.
Udover disse produkter har jeg prøvet barbercreme og den meget roste aftershave fra Olivias Seife. Efter kraftige anbefalinger på B&B. Cremen synes jeg ikke så meget om men aftershavecremen er supergod og kan anbefales.

Til sidst vil jeg sige tak til proshave for et behageligt site, hvor man OGSÅ med forummet har mulighed for at udveksle erfaringer. Mit ønske fremover til dig/jer er at i hele tiden opdaterer sortimentet og fortsat tilbyder økonomiske og godeprodukter.
Tak.

John Kreiner

John Kreiner


18. februar 2010

Hej Kasper

Velkommen i flokken.

Det var en spændende beretning, og herfra skal der kun lyde et ønske om, at du må få lige så megen fornøjelse af forummet, som i hvert fald jeg har haft (og har).

vh
john k-

Brose


20. februar 2010


Hej Kasper,

Tak for dit indlæg - det er fedt at kunne følge med og høre lidt om erfaringerne som den enkelte bruger gør sig - både hvad angår DE-barbering og også med de enkelte produkter.

Cutting Edge Serien er helt sikkert et nærmere bekendtskab værd. Jeg bruger selv glycerin ansigtssæben med jævne mellemrum og det samme med shavegel, razor burn repair og aftershave lotion.

Ha' en go' aften!

Mvh,
Brose

Thomas

Thomas


4. marts 2010


Kasper: Jeg vil anbefale dig at prøve Feathers blade, inden du bestiller en "røvfuld" Derby.

Michael Taub Pedersen


10. marts 2010

Mine erfaringer med DE barbering:-)
Jeg har barberet mig med en Merkur HD34C siden sommer 2009. Jeg startede ud med at bruge en stor del tid på det, da jeg fandt det svært at placere bladet korrekt på huden. Da det tilsidst lykkedes tog det langt mindre tid at barbere sig, men jeg led stadig af irriteret hud, indtil jeg virkelig lære ikke at presse som jeg var blevet så vandt til via Gillette Fusion osv. Jeg har brugt Fitjar, Tabac, Proraso, i starten var det svært at skabe det rigtige skum, men i dag har jeg lært det. Der var en mørk periode i mit DE eventyr, hvor jeg havde irriteret rød hud der ikke ville gå væk. Skeptisk omkring DE som jeg var på det tidspunkt købte jeg Gillette Fusion, for at se om den kunne få has på irritationen. Det gjorde den ikke, tværtimod! Jeg gik med det samme tilbage til DE og min hud fik det langsomt bedre:-) Derved blev jeg overbevist om at DE er det bedste for mig og min hud, jeg har fundet mine yndlingsbarberblade, "Feather", og min yndlingskost, DOVO Silver Tip Badger, og der er stadig fart over feltet med nye sæber og nye aftershaves og nye eventyr. Tak for en introduktion til en ny hobby, et nyt perspektiv på barbering og et fantastisk hjælpsomt site, med mange gode nyttige produkter.

Bedste Hilsener Michael (København)

Søren H. Møller


10. marts 2010


Hej Michael.

Tro mig, du er bestemt ikke den eneste, der har haft besvær med at få det hele til at gå op i en højere enhed.

De to punkter der gav mig de størte kvaler, var at få det rigtige forhold mellem sæbe/vand i skummet, og som du selv nævner, at få vænnet sig fra at presse skraberen mod huden.

Det tager lidt tid, at få kørt det hele ind, men når det lykkes, så er nydelsen så meget større.
Det lyder godt, at du er ved at finde melodien - og som du også skriver, så er det blevet en hobby for nogle af os  :o)


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk