Forum - Skrabere og barberblade - 34c vs 42c
Bruger 
Martin Toft

Martin Toft


12. december 2010

34c vs 42c
Hey folkens.
Jeg vil gerne have fat i en ny skraber, som passer i progress æsken. Jeg ved at 34c passer i æsken og er en meget rost skraber, men hvad med 42c?
Passer den i æsken og er der nogle der har erfaringer med den? det ville være rigtig rart med nogle tips , pros/cons, til mit køb.

mvh,

Martin

Brose


13. december 2010


Hej Martin

Både 42C'eren og 34C'eren passer i æsken som Progress'en leveres i (æsken kan desuden også købes alene).

Jeg har lige taget et hurtigt snapshot med 42C'eren i æsken, så du kan få en idé om hvordan det ser ud størrelsesmæssigt :-)

Hovedet på de to skrabere er det samme, så rent barberingsmæssigt kommer du ikke til at mærke den store forskel. 42C'eren er en smule lettere og tyndere i skæftet.

Her kan du sammenligne de forskellige modeller vægtmæssigt:
www.proshave.dk/forum/hvad-vejer-en...

Personligt synes jeg at enhver samling bør indeholde en 34C'er, så skulle jeg absolut pege på enten 34C eller 42C, så ville mit valg være 34C'eren :-) (Må dog også erkende at jeg har dem begge, så kan godt forstå det ikke er nemt at vælge).

Ha' en go' dag!

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk